Sterker naar werk: Opsteker voor werkzoekenden

Aangeboden door Stadkamer Zwolle Topper
Dit agendapunt is al geweest en verlopen
Bekijk alle agenda punten
Stadkamer Zwolle
Zeven Alleetjes 1a Zwolle Nederland
Datum: 18 Oct 2018 vanaf 09:00 t/m 14:00
Prijs: gratis

Werk zoeken is vaak vermoeiend en frustrerend, daar kun je alle hulp bij gebruiken. Daarom organiseren Stichting Voor Elkaar Zwolle, Arbopositief, de Gift City en Stadkamer op 18 oktober het evenement “Sterker naar Werk”.  Hier krijgt men meer bagage om van de zoektocht naar werk een succes te maken. Met inspiratie om door te gaan en kennis en vaardigheden die je verder kunnen helpen. De activiteit vindt plaats in Stadkamer centrum.

 Op zoek naar een baan, maar wil je eens kijken waar nu echt je kracht ligt? Kom je tijdens een sollicitatiegesprek (voor je gevoel) niet goed uit de verf? Kun je inspiratie gebruiken na de zoveelste afwijzing. Voor dat alles en meer kan men voor de Sterker naar Werk special op donderdag 18 oktober terecht. Op deze dag staan 5 workshops op de planning over kerntalenten, solliciteren, presenteren met virtual reality, LinkedIn en veerkracht. Er is een informatiemarkt en als afsluiting een netwerklunch.

Sterker naar Werk is van 9.00-14.00 uur bij de Stadkamer aan de Zeven Alleetjes in Zwolle. Entree is 5 euro, dit is inclusief koffie, thee en lunch. Graag vooraf aanmelden. Het volledige programma  staat op voorelkaarzwolle.nl/sterker-naar-werk. Hier kan men zich ook aanmelden en intekenen voor de workshops.

 

Stadkamer Zwolle bibliotheken

Nu open09:00 - 21:00

7 Alleetjes 1A, Zwolle

Bekijk meer: bibliotheken

Lees mee en reageer!

Deel dit agenda item of tag iemand via Facebook