Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Start nieuwe kinderateliers in Aa-landen

Dit agendapunt is al geweest en verlopen
Bekijk alle agendapunten
Aa- Landen Nederland
Datum: 1 jan 2019 t/m 30 jun 2019
Prijs: gratis

Begin maart start op alle basisscholen in de Aa-landen minimaal één nieuw kunstatelier voor kinderen.

De ateliers zijn onderdeel van het kunst- en natuurproject Alles Stroomt! Hierin gaan kinderen van 6 t/m 12 jaar op avontuur in hun eigen wijk! Onder begeleiding van natuurgidsen en kunstdocenten maken ze kennis met de geschiedenis, natuur en kunst in de Aa-landen.

Elk atelier bestaat uit 6 lessen van elk 90 minuten. De kosten voor deelname zijn € 45,- per kind. Iedereen is welkom, ook kinderen van buiten de Aa-landen. Een overzicht van alle ateliers, locaties en tijden is te vinden op www.zogemaakt.com/allesstroomt/.

Alles Stroomt

Alles Stroomt! is een initiatief van ZoGemaakt en Stadkamer en ontwikkeld in nauwe samenwerking met de basisscholen in de Aa-landen, Atelier Blauw, Jaap Voges, Maarten Keijzer, Margreet Vloon, ErUit, Welzijnsconfetti, Tamara Design, Stichting Wijkgemeenschap Aa-landen, Ondernemersvereniging Winkelcentrum Aa-landen, Multifunctioneel centrum De Bolder, Wijkboerderij de Eemhoeve, de Sionskerk en vele anderen.

Hoewatwaar: Het kunst- en natuurproject Alles Stroom! is een samenwerking met de basisscholen in de Aa-landen en loopt van januari t/m juni 2019. Voor meer informatie en inschrijving, kijk op www.zogemaakt.com.

Lees mee en reageer!