Cursus foutloos rekenen in Zwolle

Dit agendapunt is al geweest en verlopen
Bekijk alle agenda punten
Datum: 26 mrt 2019 vanaf 00:00 t/m 30 jun 2019 tot 00:00
Prijs:

Een rekenfoutje maken is helemaal niet nodig. Nee echt, iedereen kan foutloos rekenen. Het heuse Nederlands Mathematisch Instituut komt naar Zwolle en willen jou helpen met rekenen! 

Rekenexpert Gerjan Wienen leert kinderen uit groep 6, 7 en 8 foutloos te rekenen. De hele basisschoolleerstof wordt beheerst in 12 weken. Ja, echt! ”Maar niet alleen het rekenniveau stijgt, ook het zelfvertrouwen van de kinderen krijgt een enorme boost”, zegt Gerjan Foutloos Rekenen zit ook in andere grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven. En nu dus ook in Zwolle. “We kregen veel telefoontjes van ouders of we niet naar Zwolle wilden komen. Dus daarom komen we hier naartoe. We starten gelijk met een volledige groep.”

Ook voor leerkrachten

De cursus is niet alleen voor kinderen. Ook leidt Gerjan leerkrachten op zodat zij gecertificeerd zijn om zélf foutloos rekenen te verzorgen.

Hoewatwaar: Foutloos Rekenen start op de locatie van Hogeschool Windesheim. Meer info over de cursus? Kijk dan op de site van Foutloos Rekenen.

Lees mee en reageer!

Deel dit agenda item of tag iemand via Facebook