Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Open Huis Talentstad Beroepscollege

Dit agendapunt is al geweest en verlopen
Bekijk alle agendapunten
TalentStad Beroepscollege
Blaloweg 1 8041 AH Zwolle
Datum: 15 jan 2020
Prijs: gratis

Op woensdag 15 januari 2020 heeft Talentstad Beroepscollege Open Huis van 15.30-20.00 uur en kun je door de hele school lopen en in alle lokalen een kijkje nemen. Daar zijn leerlingen en docenten aanwezig die je van alles kunnen vertellen over de verschillende vakken.

Binnenkijken

Neem bijvoorbeeld een kijkje in het lokaal van Zorg & Welzijn. Zorg en welzijn is een erg brede sector, waarin je kennis maakt met gezondheidszorg, welzijn, uiterlijke verzorging, facilitaire dienstverlening en sport en bewegen. Misschien wil jij wel even plaatsnemen in de kappersstoel bij uiterlijke verzorging en kun jij met mooi gestyled haar weer de school verlaten.

Aan de slag

Misschien vind je het wel leuk om in het Technieklokaal aan de slag te gaan met hout en maak je iets moois dat je thuis kunt gebruiken. Heb jij meer interesse in sleutelen aan een auto bij Motorvoertuigen en Transport? Stap dan het lokaal van MET binnen. Een kijkje nemen in ons winkeltje bij Economie & Ondernemen is ook altijd leuk. Daar leer je o.a. mooi cadeautjes inpakken en de spulletjes spiegelen. Wil je weten wat spiegelen is? Kom dan een kijkje nemen op woensdag 15 januari 2020.


Meer over TalentStad Beroepscollege ontdekken?

TalentStad Beroepscollege gemeente en lokale diensten

Blaloweg 1 , Zwolle

Bekijk meer: gemeente en lokale diensten

Lees mee en reageer!