Koffieconcert bij Waanders in de Broeren

Topper

Waanders In de Broeren


Genieten van de mooiste pianomuziek onder het genot van een bak koffie: dat is een koffieconcert van Wouter Harbers. Maandagochtend 9 augustus ben je van harte welkom bij Waanders in de Broeren voor de perfecte start van een nieuwe week.


Wouter neemt je samen met twee solisten mee op een muzikale reis naar het Oostenrijkse Salzburg. Zie je Maria hier al zingend voor je, met de kinderen van kapitein Von Trapp? Solisten Vincent Kusters en Loes van Schothorst brengen ze tot leven in de mooiste duetten uit Sound of Music! En Wouter vertelt je graag interessante weetjes over de muziek.

Wonderkind Mozart (thuis ‘Wolfie’ genoemd) werd ook in Salzburg geboren. Zijn muziek mag dus niet ontbreken. Duetten uit beroemde opera’s komen voorbij en Wouter speelt Mozarts variaties over ‘Altijd is kortjakje ziek’. Zo wordt het een muzikaal feest waar iedereen blij van wordt!

Je bent welkom bij dit koffieconcert op maandagochtend 9 augustus 2021 om 10:30 uur. Natuurlijk binnen alle coronamaatregelen. Wees er snel bij, want hierdoor zijn er slechts beperkt kaarten beschikbaar. Koop jouw ticket via www.koffieconcerten.nl.
j

Agendapunten

Agendapunten in Zwolle

Bekijk meer agendapunten
Ga naar “Slavernijverleden tot leven in voorstelling ANNA”

Slavernijverleden tot leven in voorstelling ANNA

  • 3 oktober 2021
Anna Zwolle

Topper