Gratis consult voor brugklassers

Meena Rahmani, oprichter van Het Lyceum Zwolle – een studiebegeleidingsinstituut dat dit jaar van start is gegaan – geeft een gratis consult aan alle brugklassers (en hun ouders) die merken dat ze wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken nu het eerste jaar aan de middelbare school goed en wel van start is gegaan.

“Leerlingen die net beginnen op de brugklas staat heel wat nieuws te wachten en het is belangrijk om ze een beetje op weg te helpen.” vertelt Meena Rahmani. “Als studiebegeleider merkte ik dat zowel ouders als leerlingen behoefte hadden aan wat meer structuur en begeleiding voor die eerste paar belangrijke maanden op de middelbare school, zeker in deze vreemde tijden.”

Het nieuwe studiebegeleidingsinstituut, gevestigd naast station Zwolle, biedt sinds kort brugklastraining en studiebegeleiding voor leerlingen die net wat moeilijker meekomen. “Na jarenlang te hebben gewerkt in studiebegeleiding heb ik een aanpak kunnen ontwikkelen die uniek is in Zwolle.”

Aanmelden

Aanmelden voor het gratis consult kan makkelijk via Facebook op de pagina van Het Lyceum Zwolle. Ouders kunnen ook direct contact opnemen via mail, telefoon of sociale media.

Neem voor meer informatie over Het Lyceum Zwolle contact op met:

Meena Rahmani (oprichter en studiebegeleider)
Tel: 06-27891566
Email: [email protected]
www.hetlyceumzwolle.nl
Facebook: @hetlyceumzwolle

Agendapunten

Agendapunten in Zwolle

Bekijk meer agendapunten
Ga naar “Informatie Dag voor Italiaans (en andere talen)”

Informatie Dag voor Italiaans (en andere talen)

  • 25 september 2021
Originallanguage
Ga naar “Slavernijverleden tot leven in voorstelling ANNA”

Slavernijverleden tot leven in voorstelling ANNA

  • 3 oktober 2021
Anna Zwolle