Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De Singleclub organiseert voor 50-plussers een uitje naar prachtige beeldentuin

Beeldentuin - Atelier Witharen
Witharenweg 24 7738 PG Witharen
Datum: 20 sep 2020
Prijs: gratis

Op zondag 20 september gaat De Singlesclub Zwolle naar de Beeldentuin in Witharen, een prachtige beeldentuin van 15.000 m2. Daarnaast worden in de twee galeries keramiek, meubels en schilderijen geëxposeerd.


Er is in de beeldentuin een nieuwe Zomerexpositie ingericht met ruim 100 werken van circa tien verschillende gastkunstenaars. Tevens is er een extra expositie onder de overkapping in de tuin geïnspireerd op 75 jaar Vrijheid, dit met medewerking van regionale kunstenaars.

Het is een beeldentuin met een prachtige vijver en veel plekken met een eigen sfeer en kunstwerken. Verspreid over het hele terrein zijn er ook stoeltjes en bankjes om even te pauzeren. Na afloop wordt er wat gedronken bij het theehuis op het terrein.

Wil je meedoen met deze activiteit, neem dan (tot uiterlijk donderdag 17 september 18.00 uur) contact op met Hans: tel. 038-4479656 of e-mail [email protected]

Tip: als lid kun je iedere zondag aan diverse activiteiten van de vereniging deelnemen, waarbij het vervoer onderling wordt geregeld.

Voor meer informatie ga naar de website: www.singleszwolle.nl of de Facebookpagina.

Lees mee en reageer!