Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zzp’ers opgelet! Dankzij deze toffe actie krijg jij dit jaar wél een kerstpakket

Aangeboden door Creatieve Coöperatie Zwolle 7 december 2019

Het is december, iedereen haalt de kerstboom weer in huis, hangt vrolijke lampjes op of zet het oude kerststalletje weer neer op het plekje waar hij elk jaar staat. We doen er alles aan om op de koude winterdagen de warme sferen van de kerst te ervaren. Zo krijgen ook veel mensen van hun baas een kerstpakket. Maar als ZZP’er ben je eigen baas en krijg je dus geen kerstpakket. Of toch wel?

Kerstpakketten-actie

Voor het derde jaar organiseert de Creatieve Coöperatie een kerstpakketten-actie voor zzp’ers. Met deze actie stel jij je eigen kerstpakket samen en lever je die in. Dan krijg je rond de kerst een kerstpakket terug van iemand anders. Het leuke is dat je de inhoud van kerstpakket helemaal zelf kunt bepalen.

Ben je kei in pottenbakken? Promoot jezelf dan een beetje door je eigen werk in het kerstpakket te doen. Misschien weet jij wel waar ze de allerlekkerste kerststollen of ander etenswaren verkopen en wil je dit met iemand delen. Over dit kerstpakket ben jij de baas!

Doe mee!

Ben je enthousiast en wil je graag meedoen aan deze leuke actie. Zo werkt het:
1. Maak een mooi kerstpakket. Wees creatief, dit is jouw kans om de wereld (of op z’n minst Zwolle) kennis te laten maken met jou (en je bedrijf).
2. Lever het pakket in bij de Creatieve Coöperatie, Esdoornstraat 3 te Zwolle. Dit kan van maandag 16 december t/m woensdag 18 december tussen 9:00 en 17:00 uur.
3. Betaal € 6,50 verzendkosten (via de pin).
4. Cycloon Fietskoeriers brengt op donderdag 19 december jouw eigen kerstpakket langs!

Meer informatie vind je bij het event op de Facebookpagina van Creatieve Coöperatie. Vergeet vooral niet dit evenement te delen op je tijdlijn. Spread the word! Hoe meer ondernemers/zzp’ers er mee doen, hoe meer jullie elkaar blij kunnen maken met een kerstpakket!

Op deze toffe locaties vinden Zwolse creatievelingen een werkplek

Zoek jij een inspirerende werkplek op een toffe en bruisende locatie in Zwolle? Sluit je dan aan bij...
unnamed (3)

Zwolse Arjan maakt hippe glas-in-lood-kunst: ‘Zelfs Wibi Soerjadi is fan’

Spongebob, Mario, Pokémon en Iron Man: zomaar een greep uit het glas-in-lood-werk dat de Zwolse Arja...

Meer over Creatieve Coöperatie Zwolle ontdekken?

Creatieve Coöperatie Zwolle werkplekken

GeopendHele dag

Esdoornstraat 3, Zwolle

Bekijk meer:werkplekken

adv.