Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo begin jij het nieuwe jaar gezond én gemakkelijk!

Aangeboden door De Buurman -VersLokaal 3 januari 2020

Na al die oliebollen, appelflappen en kerststollen is het weer tijd voor smoothies, salades en voedzame maaltijden. Dat gezond eten helemaal niet moeilijk of saai hoeft te zijn, weet De Buurman maar al te goed. Om je een eindje op weg te helpen met die gezonde leefstijl biedt het Zwolse VersLokaal een aantal smakelijke maaltijdboxen aan. 

Gezond en gemakkelijk eten

De maaltijdboxen van De Buurman | VersLokaal zitten bomvol smaakvolle producten uit de omgeving van Zwolle. Vanuit het distributiecentrum in IJsselmuiden worden de boxen overal in de regio bezorgd. Elke box bevat vaste recepten en bijpassende ingrediënten, waarmee je binnen dertig minuten een smaakvolle, gevarieerde en gezonde maaltijd op tafel zet. ”We worden daarin ondersteund door een culinair team en een diëtiste om ervoor te zorgen dat elk recept de juiste verhoudingen en samenstelling van een gezonde, gevarieerde maaltijd heeft”, vertelt eigenaar Jeroen Stegeman.

Korting scoren!

Een maaltijdbox van De Buurman | VersLokaal bestel je al vanaf €29,- (geschikt voor twee personen en twee maaltijden). Ook kun je een eenmalige box of proefbox bestellen. Bestel jij voor het eerst een maaltijdbox bij De Buurman? Dan ontvang je twintig procent welkomstkorting op jouw eerste maaltijdbox. Iedereen die zich nu inschrijft via [email protected] krijgt een gratis fruittas met het meest verse fruit dat je je kunt voorstellen. Deze toffe actie is de hele maand januari geldig!

Bestel nu jouw eerste maaltijdbox en krijg een fruittas cadeau! | Foto : De Buurman | VersLokaal

Welke maaltijdbox voor wie?

Klinkt goed, maar welke maaltijdbox past bij jouw thuissituatie? De Buurman | VersLokaal heeft maaltijdboxen geschikt voor tweepersoons-, driepersoons- of vierpersoonshuishoudens. De tweepersoonsbox is echter ook heel geschikt voor gezinnen met één of twee jonge kinderen. Heb jij twee jonge kids of tieners in huis? Dan past de driepersoonsmaaltijdbox goed bij jullie gezin. De vierpersoonsmaaltijdbox wordt veel besteld door grote gezinnen met meerdere kinderen.

Benieuwd wat er volgende week op het menu staat? In de wekelijkse nieuwsbrief en op de website kun je alvast lezen welke recepten je die week erna kunt gaan koken. Al ‘spieken’ maar weinig klanten. ”Ze worden graag verrast,” vertelt Jeroen lachend.


Meer over De Buurman -VersLokaal ontdekken?

De Buurman -VersLokaal winkelen

Gesloten08:30 - 18:00

Campherbeeklaan 52, Zwolle

Bekijk meer:winkelen

Lekker én gezond eten afhalen? Hier in Zwolle scoor je een verse maaltijd

We kennen het allemaal wel... Je komt hongerig thuis na een lange werkdag. Je wilt het liefst langui...

adv.