Winnen: 2 vrijkaartjes voor CLASSSH in de Spiegel

Door Hilke Vos 11 maart 2019

Klassieke muziek op een andere manier beleven? Na de succesvolle eerste editie in april vorig jaar neemt CLASSSH wederom het podium van Theater de Spiegel over. En wij hebben goed nieuws, want wij mogen twee kaarten weggeven!

Klassieke muziek volgens de gewoontes van een popconcert. Haal je drankje aan de bar en luister naar de Vierde Symfonie van dé muzikale baas Brahms. Paul van ’t Veer zet de toon met fijne elektrotunes, VJ Sjan Top zorgt voor strakke visuals en presentator Henk Kanning praat je bij over het orkest en de muziek. Samen bezorgen zij jou een onvergetelijke avond met symfonische muziek in de meest pure vorm: zonder etiquetteregels, mét adventure seats en – letterlijk – aaibare musici. Een CLASSSH tussen traditie en beleving van nu. Bite size klassieke muziek in een totaal andere setting. Puur en rauw.

Kaarten winnen

Woehoe! Wij mogen twee vrijkaarten weggeven voor de voorstelling op vrijdag 15 maart in Theater de Spiegel (20.00 tot 23.00 uur). Wat je moet doen? Je e-mailadres hieronder achterlaten, that’s it! Meedoen kan tot donderdag 14 maart. Ben je de gelukkige winnaar? Dan kun je de kaarten bij de kassa ophalen. LET OP: winactie gesloten.


Meer over Zwolse theaters ontdekken?

Zwolse theaters theaters

Op aanvraag

Blijmarkt 25 (Schouwburg Odeon), Zwolle

Bekijk meer:theaters

Meer over

Winacties

adv.