Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Smullen maar! Maak kans op een HelloFresh-tegoedbon t.w.v. €84,-

Door Redactie indebuurt 13 oktober 2020

Hutspot, draadjesvlees en een verse poké bowl: een lekkere maaltijd samenstellen kost je veel tijd en energie. HelloFresh zorgt dagelijks én wekelijks voor overheerlijke recepten en verse groenten. Zo maak je kans om een verse maaltijdbox te winnen via indebuurt Zwolle.

Indebuurt Zwolle mag 5 x een HelloFresh tegoedbon van €84,- weggeven!  Hiermee kun je twee boxen voor twee personen bestellen met daarin drie maaltijden. Bestaat jouw gezin uit meer dan twee personen? Dan kun je natuurlijk ook een pakket kiezen voor vier of zelfs zes personen. Het bedrag van de tegoedbon dat dan overblijft, wordt automatisch bij je tweede box verrekend.

De keuze is reuze

HelloFresh biedt naast het originele maaltijdpakket ook een Quick & Easy-box aan, bomvol lekkere recepten die binnen een mum van tijd op tafel staan. Ben je vegetariër of eet je liever minder vlees? Ook aan jou is gedacht, in de veggiebox zitten namelijk heerlijke recepten zonder vlees.

Zo doe je mee

Wil jij één van de HelloFresh-bonnen winnen? Dat kan! Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en maak automatisch kans op een bon. Het lijkt te makkelijk om waar te zijn, maar meer hoef je écht niet te doen. Zo blijf je ook nog eens op de hoogte van alle nieuwtjes uit onze stad! Ben je al ingeschreven voor de nieuwsbrief? Vul je gegevens dan gewoon nog een keer in: je ontvangt geen dubbele nieuwsbrieven. Meedoen kan tot dinsdag 27 oktober. De winnaars krijgen op woensdag 28 oktober bericht. Succes!

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.

Lees ook:

smooth fruit therapy zwolle

Deze restaurants in Zwolle krijgen vijf sterren op Thuisbezorgd!

Sorry but not sorry! Ik heb geen tijd om te koken; de kinderen moeten nog sporten, mijn schoonmoeder...

Coronasneltest in Zwolle, hier kan het en zo snel krijg je uitslag

Nu de wachttijden bij de GGD oplopen, maken steeds meer werkgevers gebruik van coronasneltesten. Wer...

Ouderenuurtje in Zwolse supermarkten: dit zijn de tijdstippen

Een woord dat je voor 2020 niet kende: ‘kwetsbarenuurtjes’. Deze uurtjes in supermarkten zijn bedoel...

adv.