Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Eilandreis, here I come: zo win jij een weekendtrip+vlucht

Aangeboden door Winkelcentrum Het Eiland 6 juni 2019

Ben jij wel toe aan een weekendje weg? Dan moet je op zaterdag 15 juni naar winkelcentrum Het Eiland komen. Tijdens het Eilandreis event maak je kans op verschillende prijzen waaronder de hoofdprijs: een weekendtrip voor twee inclusief retourvlucht. Hoe leuk is dat?

Eilandreis event

eilandreis
Foto | Het Eiland

Winkelcentrum Het Eiland organiseert de laatste tijd alleen maar toffe events. Na het succes van Het Robinsoneiland kun je volgende week geweldige prijzen winnen tijdens het Eilandreis event. Het leuke is dat elke deelnemer sowieso een prijs krijgt bij het Rad van Fortuin, bijvoorbeeld een waardebon, kleding of gratis kopje koffie. De hoofdprijs is een geheel verzorgde weekendtrip voor twee personen inclusief retourvlucht met KLM en hotelovernachtingen in een nu nog onbekende stad.

Kom op zaterdag 15 juni langs in het gezellige winkelcentrum en misschien ga jij wel naar huis met een hele leuke prijs. Als je er toch bent kun je gelijk een nieuwe zomeroutfit shoppen bij Qinn Womenswear, wat extra ondergoed voor in de koffer inslaan bij Comfort Bodywear, een leuk spelletje voor onderweg van speelgoedtopper Speeleiland, of nieuwe wandelschoenen kopen bij Perry Sport of Bever. Die gaan vast wel van pas komen wanneer jullie tijdens de weekendtrip de stad gaan verkennen.

Zo win jij een weekendtrip

Houd de Facebookpagina van Het Eiland goed in de gaten, want daar worden de komende tijden al hints gegeven. De grootste hint krijg je op zaterdag 15 juni tijdens het Eilandreis event. Je hoeft alleen maar op de rode knop van de pilaar te drukken, tegenover de Bever en Perry Sport.

Ga jij de uitdaging aan? Met één druk op de knop krijg je jouw ticket naar de hoofdprijs, namelijk een flyer die je bij één van de winkels van Het Eiland naar binnen stuurt. Daar vind je een poster met de hint die verraadt naar welke stad de winnaars van de weekendtrip reizen. Vul jouw naam en antwoord in op de flyer en lever die in bij de presentator op het podium. En dan is het duimen! De winnaar van de Eilandreis wordt op 17 juni via Facebook bekend gemaakt en mag de prijs komen ophalen bij D-reizen in Zwolle.

Weet jij nu al om welke stad het gaat? Laat een reactie achter onder de post en tag je citytrip buddy. Misschien zitten jullie binnenkort samen in dat vliegtuig van KLM…

Hoewatwaar: het Eilandreis event wordt georganiseerd op zaterdag 15 juni van 12:30 tot 16:30 in winkelcentrum Het Eiland. Het event is gratis, parkeren doe je handig in de Q-park parkeergarage onder het winkelcentrum.


Meer over Winkelcentrum Het Eiland ontdekken?

Winkelcentrum Het Eiland winkelcentra

Gesloten09:30 - 17:00

Pletterstraat 41 , Zwolle

Bekijk meer:winkelcentra

adv.