Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is je laatste kans om een uitgebreide lunch bij restaurant De Beren in Zwolle te winnen

Door Hilke Vos 10 augustus 2020

Onlangs deelden we een toffe winactie op indebuurt Zwolle: een heerlijke lunch bij restaurant De Beren voor twee personen. De actie is bijna voorbij, dus vandaar dat we ‘m nog één keer delen. Je laatste kans dus om deze heerlijke prijs te winnen!

Bij De Beren geniet je al sinds 1984 van de heerlijkste vlees-, vis- en vega(n) gerechten, thuis én in één van de restaurants. Gelukkig voor ons zit er ook een Beren-filiaal in Zwolle, naast bioscoop Pathé. Leuke plek om samen te genieten van een heerlijke en uitgebreide lunch, toch? Wat je precies krijgt? Twee lunchgerechten van de kaart, plus drankjes. Klinkt goed!

Hoe win je deze prijs?

Het is heel simpel: schrijf je hieronder in, that’s it. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief en je maakt automatisch kans op een lunch voor twee personen bij De Beren. Dankzij de nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en Zwolse uitjes. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Meedoen aan deze actie kan tot maandag 17 augustus 2020. Op dinsdag 18 augustus krijgt de winnaar een bericht.

*Let op: ook als je al ingeschreven staat op de nieuwsbrief moet je alsnog het formulier invullen om mee te doen aan deze winactie. Als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.

De winactie is verlopen.


Meer over Restaurant De Beren Zwolle ontdekken?

Restaurant De Beren Zwolle bbq restaurants

Gesloten11:30 - 22:00

Katwolderplein 2, Zwolle

Bekijk meer:bbq restaurants

Meer over

Winacties

adv.