Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is je laatste kans om een high tea bij Bij Hartje Zwolle te winnen

Door Hilke Vos 12 november 2019

Onlangs deelden we een toffe winactie op indebuurt Zwolle: een héérlijke high tea voor twee personen bij Bij Hartje Zwolle. De actie is bijna voorbij, dus vandaar dat we ‘m nog één keer delen. Je laatste kans dus om deze heerlijke prijs te winnen!

Bij Hartje Zwolle staat voor heel veel liefde, vooral voor lekker eten en drinken, de gasten én voor de stad Zwolle. Leuke plek om dus samen te genieten van een fijne high tea. Wat je precies krijgt? Een welkomstdrankje, onbeperkt thee van ’t Konkeltje, verse muntthee en verse gemberthee, hartige minibroodjes en zoetigheden (voornamelijk homemade).

Tekst gaat verder onder de afbeelding

bij hartje zwolle winactie hightea
De high tea die je kunt winnen! Foto | Bij Hartje Zwolle

Hoe win je deze high tea?

Het is heel simpel: schrijf je hieronder in, that’s it. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief en je maakt automatisch kans op een high tea voor twee personen. Dankzij de nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en Zwolse uitjes. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Meedoen aan deze actie kan tot en met zondag 24 november 2019. Op maandag 25 november krijgen de winnaars een bericht.

*Let op: ook als je al ingeschreven staat op de nieuwsbrief moet je alsnog het formulier invullen om mee te doen aan deze winactie. Als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.

LET OP: winactie is verlopen.


Meer over Bij Hartje Zwolle ontdekken?

Bij Hartje Zwolle restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 18:00

Burgemeester Drijbersingel 67, Zwolle

Bekijk meer:restaurants en horeca

Meer over

Winacties

adv.