Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Romantisch! Dit Zwolse hotel heeft een speciaal Valentijnsmenu

Aangeboden door Bilderberg Grand Hotel Wientjes 10 februari 2020

Sharing is caring! Hoe romantisch is het om samen met je geliefde een bord lekkernijen te delen. Bij Bilderberg Grand Hotel Wientjes kun je op 14 en 15 februari smullen van een sharing dinner. Bon appetit mon cheri!

Hotel Wientjes bestaat al ruim negentig jaar. Geen plek in Zwolle waar je sfeervoller Valentijnsdag kunt vieren! Je vindt het hotel in het hart van Zwolle, dichtbij het station. Ideaal als je er een romantische reisje aan wil plakken of als jouw geliefde niet in Zwolle woont. (Laat hem/haar met de trein komen, dan kunnen jullie samen een drankje doen!)

Sharing dinner

Wat staat er op het menu? Het voorgerecht is een proeverij van verschillende voorgerechten. Als hoofdgerecht krijgen jullie een gebakken tamme eendenborstfilet gemarineerd in honing en five spices, geserveerd met een jus van Zwolse Hanzebitter en een loempia van gekonfijte eend. Kers op de taart is het toetje! Laat je verrassen met een proeverij van verschillende desserts. Al dit lekkers voor 42,50 euro per persoon.

Reserveren

Nog geen Valentijnsdate gepland? Boek nu voor 14 of 15 februari bij Bilderberg Grand Hotel Wientjes via [email protected] of bel 038-4254254 voor het maken van een reservering. Love is in the air!


Meer over Bilderberg Grand Hotel Wientjes ontdekken?

Bilderberg Grand Hotel Wientjes hotels

Op aanvraag

Stationsweg 7, Zwolle

Bekijk meer:hotels

Hotel Wientjes bestaat negentig jaar, zo zag het er vroeger uit

Het is feest, want Bilderberg Grand Hotel Wientjes bestaat deze maand 90 jaar! Het hotel is al jaren...

adv.