Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Rennen naar Spar in hartje Zwolle: ontbijt, lunch of diner voor 2,50 euro

Aangeboden door SPAR City Zwolle 21 maart 2019

Hiep hiep hoera voor Spar City Zwolle! Alweer tweeënhalf jaar geleden opende deze winkel aan de Oude Vismarkt de deuren. Om dat te vieren, vinden er hele toffe en spotgoedkope acties plaats van donderdag 21 tot en met 23 maart. Wij vertellen je meer. 

“Mensen noemen Spar City vaak supermarkt, maar het is daarnaast echt een gemakswinkel,” vertelt eigenaar Martijn ten Berge aan ons. “Dat betekent dat je er naast de dagelijkse boodschappen veel gemaksvoedsel kunt krijgen zoals kant-en-klare lunchsalades en avondmaaltijden, broodjes en snacks. We richten ons echt op eetmomenten, zoals lunch of ontbijt.” En hoe fijn: je kunt je lunch gewoon vanuit je luie stoel bestellen en naar je werkplek laten brengen. Denk aan belegde broodjes, pizza en zelfs pannenkoeken!

spar-zwolle
Er zijn genoeg verse belegde broodjes te krijgen. Foto | indebuurt Zwolle

Deze donderdag zeker naar de Spar

Let aanstaande donderdag 21 maart goed op de opblaasbare en felgekleurde pilaren naast de ingang van de Spar City Zwolle. Precies die dag bestaat de winkel in onze binnenstad namelijk tweeënhalf jaar en moet je echt even naar binnen lopen. Waarom? Lees gauw verder!

spar2
Foto | indebuurt Zwolle

Voor maar 2,50 euro

In de ochtend krijg je een heel ontbijt (koffie, belegde bagel, croissant en jus d’orange) voor maar 2,50 euro. Wow! Ben je in de middag in de Spar te vinden? Scoor je lunch voor dezelfde prijs inclusief belegd broodje, flesje water en lekker saucijzenbroodje. Liever een diner? Kan ook: voor 2,50 euro krijg je een stuk pizza mét een flesje wijn.

En nog iets: reken je voor vijf euro of meer af? Dan mag je dobbelen voor mooie prijzen, zoals een bieropener, een belegd broodje of heerlijke American pancakes. Wat een feestje!

Let op: deze acties gelden van donderdag 21 tot en met zaterdag 23 maart.

SPAR city Zwolle - FB_jubileum2


Meer over SPAR City Zwolle ontdekken?

SPAR City Zwolle supermarkten

Geopend09:30 - 22:00

Oude Vismarkt 46, Zwolle

Bekijk meer:supermarkten

adv.