Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Onderbroekenlol: 6 x cadeautips voor Vaderdag

Aangeboden door ComfortBodywear 10 juni 2019

Vaderdag: het moment om jouw vader in het zonnetje te zetten en te verassen met een leuk cadeau. Het kan soms best lastig zijn om een origineel Vaderdagpresentje te vinden. Met deze tips weet je zeker dat jouw vader met een grote glimlach zijn cadeautje uitpakt. 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Happy Socks

happy socks comfort bodywear
Foto | Comfort Bodywear

Comfort Bodywear viert dit jaar voor het eerst Vaderdag in hun nieuwe winkel. Voortaan vind je de winkel niet meer aan de Spiegelstraat, maar in winkelcentrum Het Eiland: Eiland 6. De winkel is flink wat groter geworden, dat betekent dus nog meer keuze, waaronder een leuk Vaderdagpakketje van Happy Socks. Én bij Comfort Bodywear shop je nu twee paar Happy Socks voor 17,50 euro.

Adam Boxershorts

adam underwear
Foto | Comfort Bodywear

Een origineel paar boxershorts is nooit weg! Zowel de strakke als de wijde Adam Boxershorts zijn van biologisch katoen en hebben leuke printjes: draagcomfort gegarandeerd en onderbroekenlol gegarandeerd. Normaal shop je de boxershorts voor 22,95 euro, nu betaal je voor twee stuks 40 euro.

Falke Cool kick sneakersokken

comfortbodywear
Foto | Comfort Bodywear

Als het gaat om sokken is de regel, kwaliteit boven kwantiteit! Loopt jouw vader altijd met gaten in zijn sokken door het huis? Dan is dit het perfecte cadeau: sneaker sokken van Falke Cool kick, nu twee paar voor 20 euro.

Cadeaudoos Tommy Hilfiger

Tommy hilfiger cadeaubox
Foto | Comfort Bodywear

Dit is wel een hele leuke aanbieding: een cadeaudoos van Tommy Hilfiger met vier paar sokken voor 24,95 euro. De sokken van Tommy Hilfiger zijn gemaakt van 72 procent katoen en verkrijgbaar in vier verschillende soorten. Geen zweetvoetjes voor jouw papa dus!

Ten Cate Boxershorts

Foto | Comfort Bodywear

Bij Comfort Bodywear krijg je nu twintig procent korting op de boxershorts, slips, hemden en t-shirts van Ten Cate. Een paar basic t-shirts of hemden en wat leuke boxershorts, daar is jouw papa vast blij mee!

Beards & Boxers Box

Dit toffe pakketje vliegt de deur uit, dus stuur Comfort Bodywear even een berichtje als jij jouw vader hiermee wil verrassen. Het pakketje van Adam Boxers bevat een boxer van katoen, shave cream en aftershave. Je steunt er ook nog eens het KWF mee; twee vliegen in één klap!

En dat is leuk: bij een besteding vanaf 25 euro krijg je er nu een cadeautje bij van Comfort Bodywear. Wat ga jij jouw vader geven?

comfort bodywear

Mini sneak peek: dit is de nieuwe winkel van Comfort Bodywear

Leuk nieuwtje: we krijgen een nieuwe winkel aan het Eiland in Zwolle. Comfort Bodywear is verhuisd v...

Meer over ComfortBodywear ontdekken?

ComfortBodywear speciaalzaken

Gesloten09:30 - 17:30

Eiland 6, Zwolle

Bekijk meer:speciaalzaken
happy socks comfort bodywear

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.