Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Met korting naar het IJsbeelden Festival in Zwolle, nú kan het nog

Aangeboden door Uitjeskrant.nl 18 februari 2020

IJs-en sneeuwbeelden tot wel zes meter hoog, hoe tof is dat! Tot en met zondag 1 maart 2020 kun je nog een kijkje nemen in de adembenemende wereld van kraakhelder ijs en glinsterende sneeuw neer tijdens het IJsbeelden Festival in Zwolle. Nog geen kaartjes? Bestel ze exclusief hier, mét korting!

Geen IJsbeelden Festival zonder een tof thema. Dit jaar is dat ‘R-IJS door de tijd’, waarbij aandacht wordt besteed aan de prehistorie, de oudheid, middeleeuwen, de renaissance en de moderne tijd. De beste ijskunstenaars uit de hele wereld zijn in een enorme vrieshal van 1.200 vierkante meter aan de slag met 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw. Daarmee vertalen zij het thema in ijs- en sneeuwbeelden tot wel zes meter hoog. ‘Special effects’ met licht, geluid en projectie maken de beelden nog magischer, waardoor ze stiekem een soort van tot leven worden gewekt. Vet, toch?

IJsbar

Na zo’n koude tocht ben je misschien wel toe aan iets warm. Lucky you, want op het horecaplein van het Nederlands IJsbeelden Festival kun je genieten van warme chocomel met slagroom, apfelstrudel met warme vanillesaus, Hollandse worst, glühwein en heerlijke erwtensoep. De echte bikkels kunnen gebruik maken van de ijsbar en genieten van een ijskoude alcoholische versnapering.

Bestel nu extra voordelig je tickets

Zin in een ijskoud dagje fun met familie of vrienden? Goed nieuws, want je betaalt nu 12,75 euro entree, in plaats van 17,50 euro. Bestel dus gauw je tickets en kom tussen 14 december 2019 en 1 maart 2020 naar een adembenemende wereld van IJsbeelden in de IJsselhallen te Zwolle.

Klik hier om tickets te bestellen.


Meer over Uitjeskrant.nl ontdekken?

Uitjeskrant.nl winkelen

Jacob Bontiusplaats 9, Amsterdam

Bekijk meer:winkelen
ijsbeelden-festival-zwolle

IJsbeelden Festival Zwolle 2019/2020: dit moet je allemaal weten

De beste ijskunstenaars ter wereld komen naar Zwolle, om ijs-en sneeuwbeelden tot wel zes meter hoog...

adv.