Maak van je feest een knalfeest: maaltijd-dishes en party-pannen gratis bezorgd

Aangeboden door Slagerij van Guilik 9 februari 2018

Geef je binnenkort een feestje? Daar horen natuurlijk hapjes bij. Slagerij van Guilik heeft alles wat je nodig hebt: van maaltijd-dishes en party-pannen tot aan biertafels en tenten. Nu bestellen is helemaal een goed idee, want in februari en maart betaal je geen verzendkosten. Er is altijd een reden voor een party, toch?

De ambachtelijke slager Van Guilik heb je vast eens in de Boni Supermarkt in Zwolle gezien. Maar wist je dat ze ook de catering voor feestjes verzorgen? Op de website bestel je makkelijk online de lekkerste gerechten voor jou en je gasten. Hapjes laten bezorgen is tot en met eind maart gratis en je kunt zelf een tijdstip uitkiezen dat jou het beste uitkomt. Óf je haalt de dampende hapjes op bij de hoofdlocatie in Hattemerbroek, dat mag natuurlijk ook.

Maaltijd-dishes

van guilik maaltijddish
Maaltijd-dish 3B: Bami met gehaktballetjes in bali-ketjapsaus. Voor € 5,98 p.p. Foto | indebuurt Zwolle

Veel gasten uitgenodigd en geen zin om de hele avond in de keuken te staan? Van Guilik levert een complete maaltijd vanaf vier personen. Keuze uit nasi, bami, Italiaans of ga op de Hollandse tour en kies voor stamppot. Snack-dishes zijn er ook met Zwolsche speklapjes, kipkluifjes en spareribs. Aan de vegetariërs is ook gedacht: bestel een volledige maaltijd met bijvoorbeeld vega-gehaktballetjes. Hoe houd je zo’n lekkere maaltijd nou warm? Heel simpel: je vult de chafing dish met heet water en zet de brandertjes eronder. Bakjes met vlees erin, deksel erop en na anderhalf kun je lekker smullen!

Party-pannen

Slagerij van Guilik
De party-pan voor € 59,50. Foto | Van Guilik

Een party-pan met 150 (!) hapjes is helemaal ideaal. Je steekt de stekker van de elektrische pan in het stopcontact en na een uurtje heb je heerlijke warme hapjes. Naast deze standaard pan met zes verschillende vleeshapjes, heb je ook de luxe varianten aangevuld met knapperige stokbroden, kruidenboter, heerlijke sauzen en toastsalade. Hoef jij daar ook niet meer voor naar de supermarkt. Deze party-pan is goed voor ongeveer 20 tot 30 personen.

van guilik
Topper

Party-pan voor maar € 59,50 en gratis bezorgd

Slagerij van Guilik
- Geldig t/m 31 mrt 2018

Feest tot in de puntjes geregeld

van guilik
Foto | Van Guilik

Ga je flink uitpakken? Van Guilik maakt je feest helemaal compleet: bedrijfsfeesten, bruiloften en andere feesten worden van A tot Z georganiseerd. Een grote tent van 4 x 4 meter wordt voor je opgezet. Meer nodig? Van Guilik heeft ook statafels, biertafels, stoelen, gasheaters, glaswerk, borden, bestek en meer. Ze komen graag langs op je feestlocatie om alles te bespreken, zodat ze aan je wensen kunnen voldoen. Als je feest dan geen knalparty wordt, weten wij het ook niet meer!

Alles wat je nodig hebt is via de website te bestellen. Gratis bezorging vanaf 50 euro tot en met eind maart.

Slagerij van Guilik slagers

Vandaag gesloten

Duurzaamheidstraat 19c, Hattemerbroek

Bekijk meer:slagers
Maaltijd-dish 2A: Nasi met kip in zoetzure saus. € 5,98 p.p. Foto | indebuurt Zwolle MAALTIJD-DISH 2A: NASI MET KIP IN ZOETZURE SAUS
Snack-dish 1: Spare ribs en kipkluifjes. € 40,00. Foto | indebuurt Zwolle
Snack-dish 1: Spare ribs en kipkluifjes. € 40,00. Foto | indebuurt Zwolle
Maaltijd-dish 3B: Bami met gehaktballetjes in bali-ketjapsaus. Voor € 5,98 p.p. Foto | indebuurt Zwolle
Een kleine party-pan, gevuld met spare ribs, speklapjes, kipdrummets en gehaktballetjes. € 35,00. Foto | Van Guilik
Party-pan de luxe 1. € 89,50 Foto | Van Guilik
Party-pan voor € 59,50. Foto | van Guilik

adv.