Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vervelen tijdens de zomervakantie? Niet met deze vijf leuke aanbiedingen

Door Maaike van der Ploeg 1 augustus 2019

Tijdens de zomervakantie zijn er veel mensen de stad uit. Niet zo veel te beleven in Zwolle, zou je denken. Niet is minder waar! Verveel jij je toch dan hebben wij hier vijf leuke tips waar jij de zomer wel mee door komt!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Jumpen maarrr

Nu de temperaturen weer iets gedaald zijn, heb je geen excuus meer om je niet lekker in het zweet te springen bij Rebound World. En die calorietjes die je er hebt afgesprongen, kun je er daarna weer lekker aan eten. Op het Jumpmenu staat een frietje met snack, limonade en een ijsje toe! Wees er snel bij, deze aanbieding is geldig tot vier augustus 2019.


Meer over Rebound World Zwolle ontdekken?

Rebound World Zwolle entertainment

Geopend15:00 - 20:00

Ossenkamp 3, Zwolle

Bekijk meer:entertainment

Pizza party!

Pizza party! Een beetje luiigheid kan helemaal geen kwaad. Geen zin om te koken? Lekker pizza bestellen bij New York Pizza. Je krijgt nu twee pizza’s voor maar 16,99 euro en krijgt er een gratis bakje Ben&Jerry’s bij. Nomnomnom!


Meer over New York Pizza Zwolle ontdekken?

New York Pizza Zwolle pizzeria's

Geopend16:00 - 22:30

Thomas à Kempisstraat 10-12, Zwolle

Bekijk meer:pizzeria's

Duik in de studieboeken

Wat wil jij nog leren? De zomervakantie is natuurlijk het perfecte moment om jezelf doelen te stellen. Wie zegt dat studeren duur is! Iedereen die zich voor 1 augustus 2019 inschrijft op een volledige taalcursus bij de Volksuniversiteit Zwolle krijgt  €20 korting op een willekeurige andere cursus of workshop. De enige voorwaarde is dat de cursus minimaal twintig lessen moet bevatten en in september moet beginnen.


Meer over Volksuniversiteit Zwolle ontdekken?

Volksuniversiteit Zwolle opleidingen

Nijverheidstraat 11, Zwolle

Bekijk meer:opleidingen

Samen ontsnappen

Even ontsnappen aan de sleur van alledag! Ook bij The Great Escape krijg je nu twintig euro korting, handig! Gebruik bij het bestellen de kortingscode VAKANTIEKORTING en ga op avontuur met jouw vrienden of familie.


Meer over The Great Escape Zwolle ontdekken?

The Great Escape Zwolle entertainment

Geopend12:00 - 00:00

Westerlaan 51, Zwolle

Bekijk meer:entertainment

Organiseer een feestje

Verveel jij je nog steeds? Organiseer je toch gewoon een gezellig (tuin)feestje. Bij Mitra Assendorp is de wijn én de rum in de aanbieding! Ook jenever-lovers kunnen hun hart ophalen. Cheers!


Meer over Mitra Assendorp ontdekken?

Mitra Assendorp slijterijen

Gesloten13:00 - 18:00

Assendorperstraat 85, Zwolle

Bekijk meer:slijterijen

Natuurlijk zijn er nog veel meer winkels in Zwolle met leuke aanbiedingen! Ga naar het aanbiedingenoverzicht van indebuurt Zwolle voor meer koopjes of check reclamefolder.nl

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.