Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x leuke uitjes in Zwolle voor nop of een prikkie

Door Maaike van der Ploeg 25 juli 2019

Het is zomervakantie, genoeg tijd voor leuke uitjes, gezellige etentjes en lekker relaxen op het strand. Ook al ga je niet (meer) op vakantie, in en rondom Zwolle is er genoeg leuks te beleven. De volgende uitjes kosten niets of bijna niets, ideaal!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Grappling on the beach

Het duurt nog even, maar op zondag 4 augustus organiseert Tabonon Kickboksen & MMA een leuk event bij de Wythmenerplas. Tijdens Grappling on the Beach maak je op een leuke manier kennis met de grondvechtsport ‘grappling’. Zon, strand en lekker sportief bezig zijn, leuk!

Hoewatwaar: zondag 4 augustus van 12:30 tot 17:30 uur. Locatie: Wythmenerplas (Zwolle). Je kunt gratis mee doen! Let wel op: parkeren kost €5,-


Meer over Tabonon ontdekken?

Tabonon sportscholen

Floresstraat 2, Zwolle

Bekijk meer:sportscholen

Summer deal bij de Koperen Hoogte

Beeld | De Koperen Hoogte

Deze zomer kun je elk weekend uitgebreid dineren bij De Koperen Hoogte! Reserveer nu en profiteer 2,5 uur van al het lekkers wat het all-in buffetrestaurant te bieden heeft. Reserveer nu en betaal maar €32,50 per persoon. Kinderen kunnen mee-eten voor maar €6,25, 65-plussers reserveren al voor €27,50 een plekje aan het buffet.

Liever lekker lunchen of luxe dineren? Elke zondag kun je bij de Koperen Hoogte tussen 11:30 en 13:30 genieten van een luxe lunch of vanaf 17:00 à la carte dineren. Check voor meer informatie de aanbieding hieronder!

panorama-restaurant-de-kopren-hoogte

Luxe brunch of diner met waanzinnig uitzicht voor €27,50

Een luxe brunch of diner op zondag bij De Koperen Hoogte voor €27,50 per persoon. Profiteer nu van d...

Meer over De Koperen Hoogte ontdekken?

De Koperen Hoogte restaurants en horeca

Op aanvraag

Lichtmisweg 51, Zwolle

Bekijk meer:restaurants en horeca

Tweede persoon gratis bij Sauna Swoll

Te heet om naar de sauna te gaan, nee joh? Wist je dat een saunabezoekje je juist kan helpen afkoelen? In het artikel hieronder lees je er alles over. Komt goed uit dat het zo heet is, want tot aanstaande zondag (28 juli) geldt bij Sauna Swoll een tweede-persoon-gratis-actie en tot eind september kun je gebruik maken van de zomerkorting. Reserveren kan via deze link.

Bloody hot! 4 x waarom je juist naar de sauna moet tijdens een hittegolf

Het is weer bloody hot! Met temperaturen rond de dertig graden denk je er misschien niet meteen aan ...

Meer over Sauna Swoll ontdekken?

Sauna Swoll wellness

Geopend11:00 - 23:00

Heinoseweg 26, Zwolle

Bekijk meer:wellness

Zomer op de boerderij

Het zomervakantieprogramma van Wijkboerderij De Eemhoeve is van start gegaan. Dat betekent dat er allerlei leuke activiteiten worden georganiseerd: zelf soep maken van groente uit de moestuin of stokbrood bakken op houtvuur. Leuk en leerzaam voor de kids!

Op 30 juli is het thema sport en spel, op 6 augustus kun je mee doen met de natuurbingo en op 13 augustus wordt er muziek gemaakt. Alle activiteiten zijn gratis en duren van 10:00 tot 12:00 uur. Meld je nu aan via [email protected]


Meer over Wijkboerderij De Eemhoeve Zwolle ontdekken?

Wijkboerderij De Eemhoeve Zwolle kinderboerderijen

Gesloten08:00 - 16:00

Eemlaan 25, Zwolle

Bekijk meer:kinderboerderijen

Lekker bakken bij Sun & Beauty

Nu schijnt de zon nog, maar voordat je het weet komt het met bakken uit de lucht. Wil je niet afhankelijk zijn van het weer? Kom dan lekker zonnen bij Sun & Beauty! Studenten krijgen twintig procent korting op een zonsessie.


Meer over Sun & Beauty Zwolle ontdekken?

Sun & Beauty Zwolle zonnebankstudio's

Geopend09:00 - 21:00

Bachplein 19, Zwolle

Bekijk meer:zonnebankstudio's

Natuurlijk zijn er nog veel meer winkels in Zwolle met zomerse aanbiedingen! Ga naar het aanbiedingenoverzicht van indebuurt Zwolle voor meer koopjes of check reclamefolder.nl

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.