Zet jouw culturele activiteit in de spotlight

Aangeboden door Stadkamer Zwolle
- Geldig vanaf 13 feb 2018 - Geldig vanaf 13 februari 2018 t/m 1 apr 2018 t/m 1 april 2018 Topper
Deze aanbieding is al verlopen
Bekijk alle aanbiedingen

Van 27 mei tot en met 3 juni staat Ik toon Zwolle bij Stadkamer op het programma. Een evenement van, voor en door Zwollenaren die graag iets doen met kunst(beoefening) in de vrije tijd. Doe mee en zet jezelf, je vereniging of je wijk in de spotlights tijdens Ik toon Zwolle 2018.

Tijdens Ik toon Zwolle kun je aan een nieuw publiek op mooie locaties in de stad laten zien waar je in je vrije tijd zo enthousiast mee bezig bent. Denk aan zang, dans, theater, muziek en beeldende kunst. Stadkamer coördineert deze week die volledig in het teken staat van jouw ‘kunst’.

In de spotlight

Jij bedenkt en regelt je eigen activiteit en Stadkamer organiseert de gehele ‘Ik toon-communicatie’ en maakt jouw amateurkunstactiviteit breed zichtbaar. Stadkamer geeft advies en legt verbindingen in de stad zodat jouw Ik toon-activiteit ook echt tot zijn recht kan komen. Tijdens Ik toon Zwolle zijn er ook drie podia in stad waarop jij je kunsten kunt laten zien; met een optreden of een activiteit.

Meld je aan!

Organiseer je een culturele activiteit in je eigen wijk of stadsbreed? Alleen of met andere partijen? Geef je dan nu voor 1 april op! 

Stadkamer Zwolle bibliotheken

Nu gesloten13:00 - 17:00

7 Alleetjes 1A, Zwolle

Bekijk meer: bibliotheken