Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vet verwijderen door middel van bevriezing

Aangeboden door Bio Beauty Store
- Geldig vanaf 4 nov 2019 - Geldig vanaf 4 november 2019 t/m 21 nov 2019 t/m 21 november 2019 Topper
Deze aanbieding is al verlopen
Bekijk alle aanbiedingen

Altijd al van je love handles al willen komen? Dat kan met cryolipolyse: deze afslankmethode bevriest en verwijdert het vet. Profiteer nu van de aanbieding bij Bio Beauty Store!

Bij vet bevriezen gaat het om de resultaten. Daarom behandelt Bio Beauty Store enkel in kuur verband. Een kuur bestaat minimaal uit drie behandelingen van zestig minuten. Op basis van deze manier van werken kun je tot veertig procent vet verliezen op een bepaalde plek.

Actie

Een behandeling om van je love handles af te komen duurt zestig minuten met twee plaatsingen (beide kanten) en kost €350,-. Voor een goed resultaat wordt de plek behandeld in een kuur van drie sessies, de gehele kuur kost € 1050,-. Drie keer één behandeling van zestig minuten (twee plaatsingen) kost €594,- ( de aanbieding is €99,- per plaatsing i.p.v. €175,-). De eerste vijf kuurafnemers krijgen een gratis cosbeau slimming seruem ter waarde van €59,95 gratis.

Plan nu jouw afspraak in via 038-303 2569 of mail naar [email protected]

De aanbieding is alleen geldig voor de mensen die voor 21 november een afspraak inplannen en een kuur afnemen op deze dag.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bio Beauty Store. Meer over Bio Beauty Store ontdekken?

Bio Beauty Store beauty en wellness

Gesloten10:00 - 17:00

Assiesstraat 124, Zwolle

Bekijk meer: beauty en wellness