Neem je vader, moeder, oom of tante gratis mee naar de première van No Joke!

Aangeboden door
- Geldig vanaf 17 mei 2019 - Geldig vanaf 17 mei 2019 t/m 26 mei 2019 t/m 26 mei 2019 Topper
Deze aanbieding is al verlopen
Bekijk alle aanbiedingen

Let op, dit is geen grap. Jij kunt nu twee kaarten voor de prijs van één bestellen bij Schouwburg Odeon in Zwolle. Dat is leuk! Kun jij je moeder, vader, oom, tante of oma gratis meenemen naar de voorstelling No Joke! van het Zwolse gezelschap TEN Producties. 

Zwolse Theaters vond het tijd voor een écht toffe voorstelling. Waar gaat No Joke! over?

Na een schokkend incident op het schoolplein wordt er een jongen bewusteloos gevonden. Hij is er ernstig aan toe. Drie jongeren die voor het laatst gezien zijn met het slachtoffer worden op het matje geroepen bij de directeur. Ze zullen een verklaring voor de politie moeten afleggen….

Inmiddels zijn alle andere leerlingen zijn naar huis gestuurd. Alleen de drie hoofdrolspelers worden binnen gehouden. En terwijl ze wachten op het verhoor, vechten ze hun problemen verder uit. Langzaamaan ontvouwt zich een puzzel van wat er in de week voorafgaand aan het incident heeft plaatsgevonden en hoe de drie zich tot elkaar verhouden. Maar laten ze ook daadwerkelijk het achterste van hun tong zien? Wie durft er kleur te bekennen? En wanneer heeft een grap zijn grens bereikt? No Joke! is een voorstelling waarin het publiek geconfronteerd wordt met (onbewuste) vooroordelen en aannames.

Het bijzonder aan deze voorstelling is dat No Joke! net als de andere producties van TEN (Boys don’t cry en Teun) medegeschreven is door de acteurs en deels gebaseerd is op hun eigen ervaringen.

Hoewatwaar: No Joke! van TEN Producties (14+) zondag 26 mei om 20.00 tot 21:00 uur in Schouwburg Odeon.

Meer weten over de voorstelling? Check de website van Zwolse theaters.

Beste puber: neem je vader, moeder, oom of tante gratis mee naar de première van No Joke! Met de actiecode nojoke (hoofdlettergevoelig, in te voeren tijdens het bestelproces) kun je twee kaarten kopen voor de prijs van één.

Deze actie is enkel geldig voor de voorstelling No Joke! op 26 mei in Schouwburg Odeon.