Haar- of hoofdhuidproblemen? Kom naar de informatieavond van de haarpoli

Aangeboden door Bio Beauty Store
Topper

Last van haaruitval of andere haar- of hoofdhuidproblemen? Bio Beauty Store heeft nu echt de oplossing. Kom naar de informatieavond van de haarpoli op woensdag 4 april. Of maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend infogesprek en een digitale huid- en haaranalyse. 

Op de informatieavond op woensdag 4 april wordt duidelijk wat de behandeling precies inhoudt en hoe jij je eigen volle haarbos weer terugkrijgt. Goed om te weten: de producten (denk aan: speciale shampoo, conditioner en een haargroeiserum) die noodzakelijk zijn voor thuisgebruik, koop je tijdens die avond voor een speciale prijs!

De behandeling

Hoe werkt zo’n behandeling? Het duurt ongeveer 45 minuten en is een combinatie van lichttherapie (Low Level Laser Therapie plus LED therapie) en het diep in de huid brengen van een innovatief haargroeiserum met behulp van zuurstof en radiofrequentie. Het speciale koude licht zorgt voor diverse biologische en chemische reacties in de huid en in de haarfollikel. Het stimuleert de doorbloeding, celstofwisseling en celvernieuwing. Het reguleert de vochthuishouding en de talgproductie waardoor poriën niet verstoppen en de hoofdhuid in balans is. Het haargroeiserum bevat de bouwstoffen (groeistoffen) voor de haar en blokkeert de opname van het DHT hormoon. De gevoeligheid voor dit hormoon veroorzaakt n.l. de erfelijke vorm van kaalheid. Meestal is een kuur van acht behandelingen verspreid over vier maanden voldoende. De resultaten zijn blijvend door eens per twee/drie maanden op herhaling te gaan. Het i s belangrijk om de behandeling thuis te ondersteunen met een speciale shampoo, conditioner en een haargroeiserum. Zo nodig aangevuld met een voedingssupplement.

Enthousiast? Hier vind je meer informatie over de haarpoli en kun je direct een afspraak maken. Bio Beauty Store verwelkomt je graag!

Bio Beauty Store beauty en wellness

Nu gesloten10:00 - 17:00

Assiesstraat 124, Zwolle

Bekijk meer: beauty en wellness