Digi-hulp spreekuur

Aangeboden door
- Geldig vanaf 26 nov 2018 - Geldig vanaf 26 november 2018 t/m 1 mei 2019 t/m 1 mei 2019 Topper
Deze aanbieding is al verlopen
Bekijk alle aanbiedingen

Hoe moet ik een e-book downloaden op een e-reader? Hoe zet ik een app op mijn smartphone? Waarom is mijn pc/laptop de laatste tijd zo traag? Bij het oplossen van deze en andere vragen op digitaal gebied kun je elke dinsdagmiddag ondersteuning krijgen tijdens het gratis Digi-hulp spreekuur in Stadkamer Centrum.

Er wordt steeds vaker verwacht dat je dingen digitaal zelf kunt doen, zoals foto’s, scans en tekstdocumenten maken en versturen in een e-mail. Maar ook het bestellen van goederen, het veilig afhandelen van bank- en belastingzaken en het beveiligen van je pc.

Om je hierbij behulpzaam te zijn organiseert Stadkamer Centrum een spreekuur waar je terecht kunt met vragen over e-books en e-readers, smartphones en apps, pc’s en laptops en tablets en I-pads. Ook voor vragen over Officeprogramma’s zoals Word en Excel kun je terecht
bij het spreekuur.

Twee deskundige medewerkers zijn iedere dinsdagmiddag van 13.00-16.00 uur aanwezig in het Medialab van Stadkamer Centrum om vragen te beantwoorden en tips te geven.