Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Geef je op voor de VitalChallenge en win!

Aangeboden door Vital Palace
- Geldig vanaf 3 jan 2020 - Geldig vanaf 3 januari 2020 t/m 4 mrt 2020 t/m 4 maart 2020 Topper
Deze aanbieding is al verlopen
Bekijk alle aanbiedingen

Alltijd al à la Baywatch op het strand willen shinen, maar kom je er iedere keer weer achter dat je net iets te laat bent begonnen? Begin dit jaar op tijd en doe mee aan de zinderde Vital Challenge. Speciaal voor (nieuwe) leden van Vital Palace. Een persoonlijk voedingsplan, uitdagende trainingsschema’s en het allerbelangrijkste: de Challenge is jouw stok achter de deur om dit jaar écht jouw doelen te bereiken! Daag jezelf uit en ga samen met andere Vital’ers deze sportieve strijd aan.

Vital Challenge

De Vital Challenge is een wedstrijd waarbij we jou uitdagen om binnen drie maanden je eigen gestelde doelen te bereiken. Wat wil jij in 2020 bereiken? Iedereen mag zelf bepalen wat die doelen zijn. Natuurlijk kunnen onze coaches je helpen met het bepalen van dat doel. Enkele voorbeelden van voorgaande jaren: droog trainen, vetpercentage verminderen, conditie verbeteren, afvallen, uitlopen van de Halve Marathon van Zwolle etc.

Na het bepalen van jouw doel ga je drie maanden lang aan de slag met je eigen of door de coach verkregen eet- en trainingsschema’s. Er zullen diverse clinics en workshops worden gegeven ter ondersteuning van de Challenge. Vanzelfsprekend zullen alle challengers elkaar ook uitdagen en stimuleren om alles uit de Challenge te halen en zo mooie resultaten te boeken.

Meten is weten. Om te kunnen bepalen wie uiteindelijk de winnaars zijn zullen we aan de hand van een aantal punten jullie vorderingen gaan meten. We kijken naar je gewicht, je vetpercentage en het aantal centimeters (heupomvang etc). Dat gebeurt in een aantal fases. De Vital Challenge start ieder jaar in maart. Je hebt na de eerste meting 12 weken de tijd om alles uit jezelf te halen om jouw doelen te bereiken.

Wat kan ik winnen?

Een fit en gezond lijf is natuurlijk de mooiste prijs die je jezelf kunt geven, maar als extra motivatie delen we aan de echte toppers een aantal mooie prijzen uit:
1e prijs: 3 maanden gratis sporten (dames & heren)
2e prijs: 2 maanden gratis sporten (dames & heren)
3e prijs: 1 maand gratis sporten (dames & heren)

Overall winnaar: €100,- voedingssupplementen bon en de felbegeerde beker.

Tevens verdelen we diverse cadeaubonnen en attenties van meer dan 20 bedrijven (o.a. Rikels, Schakelaar fietsen, ’t Vliegerhuys, Ilsez Hair, Lot’s & More, Lofty Manner en nog vele andere) over de winnaars.

Wil jij meer informatie over deze unieke en persoonlijke challenge? Check de website, kom dan langs of bel ons gerust op nummer 038-4227311

#NOEXCUSES


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Vital Palace. Meer over Vital Palace ontdekken?

Vital Palace sportscholen

Geopend07:00 - 22:00

Tuinstraat 15, Zwolle

Bekijk meer: sportscholen