Krijg 25% korting bij katten- en konijnensalon Kalumi

Aangeboden door
- Geldig vanaf 29 apr 2019 - Geldig vanaf 29 april 2019 t/m 4 mei 2019 t/m 4 mei 2019
Deze aanbieding is al verlopen
Bekijk alle aanbiedingen

Onze trouwe huisdieren hebben soms ook wat extra aandacht nodig en daarom krijg jij in de meivakantie 25% korting op een basisbehandeling voor jouw kat en/of konijn. 

In de week van maandag 29 april tot en met zaterdag 4 mei 2019 staan de deuren van erkende PD Konijnentrimmers open tegen een aantrekkelijke prijs voor alle konijnen die wel wat vachtverzorging kunnen gebruiken! In Zwolle doet katten- en konijnensalon Kalumi mee aan deze actie en daarom krijg je 25% korting op een basisbehandeling voor jouw kat en/of hond.

Vachtverzorging

Vooral langharige konijnen kunnen al helemaal niet zonder de zorg van de mens. Het pluizenbolletje wordt vaak op uiterlijk gekocht en de vachtverzorging wordt onderschat. Deze konijnen krijgen, zonder de nodige verzorging, klitten in de vacht of erger raken vervilt. Konijnen kunnen door de vervilting nog maar moeilijk vooruit komen en hebben pijn bij iedere stap die ze zetten.

Rassen die wel wat hulp kunnen gebruiken zijn bijvoorbeeld Vlaamse Reuzen en Franse Hangoren. Hun vacht is relatief lang en dik waardoor de losse haren niet snel vanzelf uit de vacht vallen.

Katten- en konijnenkappers

Om problemen te voorkomen zijn konijnenkappers/konijnentrimmers nodig! Samen maken de konijnenkappers zich sterk om goede voorlichting te geven aan verzorgers van (langharige) konijnen en proberen er alles aan te doen om konijnen gelukkig en gezond te houden.