Romee Strijd na tien jaar nog smoorverliefd op Zoetermeerder Laurens

Door Marijke Helsloot 12 maart 2019

Het wereldberoemde Zoetermeerse topmodel Romee Strijd (23) is bijna tien jaar na hun eerste date nog steeds smoorverliefd op haar vriend Laurens van Leeuwen (ook uit Zoetermeer). Op Instagram zien we wat leuke berichten voorbijkomen. “Sommige dingen veranderen nooit en zúllen nooit veranderen.’’ Dit melden onze shownieuws collega’s bij AD.

Romee en Laurens (27), de zoon van EO- presentator én Zoetermeerder Bert van Leeuwen, kunnen zich geen leven zonder elkaar voorstellen. Hoe kan het ook anders; ze kennen elkaar sinds hun kindertijd. Toen al kwam Romee bij de Van Leeuwens over de vloer, aangezien ze bevriend was met het zusje van Laurens.

Hun eerste date was zo’n tien jaar geleden. Laurens besefte toen al dat hij een hoofdprijs in handen had, zo leek het. Want hij was direct bloedserieus. “Je vroeg me: weet je zeker dat je dit wilt doen?’’, memoreerde Romee vorig jaar op Instagram. “Want, zei je, als we het doen, is het voor altijd.’’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Some things never change or will change 🖤 2010 – 2019

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd) op

Dat zag Romee wel zitten. Laurens was immers niet voor haar gevallen omdat ze meermaals meeliep in modeshows van lingeriemerk Victoria’s Secret, of omdat ze de covers sierde van ’s werelds grootste modebladen.

“Wij waren al een stel toen ik nog moest gaan doorbreken als model’’, zei Romee na zes jaar relatie. ,,Wat betekent dat we dat allemaal samen hebben meegemaakt, maar ook dat ik weet dat hij van me houdt om wie ik ben en niet om wát ik ben.’’

Trouwen en kinderen

Sterker nog: Romee wist op haar twintigste al dat ze met Laurens wilde trouwen en kinderen wilde krijgen. Dat huwelijk kwam er vorig jaar, in het grootste geheim en zonder poespas. Een romantische bruiloft volgt later; dit was vooral praktisch. “Het is gewoon fijn dat je een officiële status samen hebt als je samenwerkt en daarbij de hele wereld over reist’’, liet Romee weten aan NU.nl.

Van kinderen is nog geen sprake voor het stel, dat al jaren in het Amerikaanse New York woont. Maar in hun onlangs gekochte appartement in Amsterdam hebben ze voor koters wel alle ruimte. De twee telden 825.000 euro neer voor een stulpje aan de gracht, dat 103 vierkante meter groot is en volgens BekendeBuren drie slaapkamers heeft.

De liefde druipt er na al die jaren in elk geval nog vanaf bij de twee. “Mijn liefde, mijn soulmate, mijn beste vriend, partner in crime’’, zei Romee onlangs over Laurens op zijn verjaardag. “Ik kan doorgaan en doorgaan en doorgaan. Ik ben nog steeds zó dankbaar om het leven met jou samen te beleven. We lachen, we huilen, we reizen, jij bent de beste. (…) Ik hou van jou, jou, jou!’’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Laurens van Leeuwen (@laurensvleeuwen) op

Lees ook:

Helden van de stad: Wim haalt elke ochtend een frisse neus en ruimt dan de straat op

Elke ochtend wil Zoetermeerder Wim Borst er even uit voor een frisse neus. Een ommetje door de wijk ...
Maaike Hoogewoning Zoetermeer

Maaike is moeder én militair operatieassistent en gaat op missie naar oorlogsgebieden

Zoetermeerse Maaike Hoogewoning (37) is vier keer als militair operatieassistente op missie gegaan n...
Natalie Vinke Zoetermeer

Zoetermeerse Natalie Vinke bekijkt de stad met een kunstbril op

Zoetermeerse Natalie Vinke (48) komt oorspronkelijk van het eiland Texel maar vanwege haar studie en...
Romee Strijd

Zoetermeerse Romee Strijd is shooting star voor Victoria’s Secret

Topmodel Romee Strijd (23) uit Zoetermeer mag tijdens de jaarlijkse Victoria's Secret Show de zogeno...

adv.