Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

VIDEO: dit stel gaat in een sprookjeskoets naar de trouwlocatie

Door Marijke Helsloot 10 september 2019

We keken even raar op toen we vandaag een prachtige koets zagen staan op het parkeerterrein langs de Osylaan. Was er koninklijk bezoek of een delegatie vanuit de mormonengemeenschap die een bezoek bracht aan de tempel? Nee, hoor, vandaag trouwden Ricardo en Julie. Na de fotoreportage in de tuin van de tempel vertrokken ze in hun eigen sprookjeskoets naar de trouwlocatie. De video staat onderaan het artikel.

Ricardo en Julie hebben een prachtige dag in september uitgekozen om te gaan trouwen. Maar eerst op de foto voor de bruidsfotograaf voordat ze richting trouwlocatie gaan. We treffen het gelukkige stel in de grote tuin van de Tempel van de Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen. Een perfecte plek voor prachtige foto’s in het groen want de tuin wordt dagelijks onderhouden en voorzien van de mooiste bloemen.

Sprookjeskoets

Op het parkeerterrein wachten twee koetsiers en een aantal pony’s het stel op om ze te vervoeren naar de trouwlocatie: het Wapen van Zoetermeer. Zij rijden door heel Nederland en België met hun authentieke ponykoets, oftewel een sprookjeskoets, naar speciale gelegenheden. En deze dag dus voor de bruiloft van Ricardo en Julie.

Beetje krap

Na de fotosessie probeert Julie als eerste de koets te betreden maar met zo’n prachtige prinsessenjurk is dat best lastig. En dan moet Ricardo er nog bij. Het lijkt alsof het niet gaat passen maar als Julie haar jurk een beetje opzij houdt, duikt Ricardo zo de koets in. Al zwaaiend als een koninklijk stel vertrekken ze richting de trouwlocatie. We wensen jullie veel geluk!

VIDEO

Lees ook:

't Oude Huis Zoetermeer

Op deze plek kun je straks trouwen en slapen

Dit is leuk voor Zoetermeer! 't Oude Huis in de Dorpsstraat staat al enige tijd te koop nadat het St...

De trouwjurk van de Zoetermeerse Katia gaat naar een bruid in Tilburg

Duizenden Nederlanders én mensen uit België hebben de oproep van de Zoetermeerse Katia gedeeld. Via ...
Vince trouwauto

Vincent werd op slag verliefd op een oude Amerikaan en nu mogen ook anderen erin zitten

Al jaren was Vincent op zoek naar een oude Amerikaan. Het liefst een beauty van een jaartje of 60. N...

adv.