Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zoveel is je huis waard: deze makelaar vertelt het je na één keer videobellen

Aangeboden door De Makelaars Jenné | Baars | Jenné 8 april 2020

Snel én op een veilige manier weten hoeveel je huis waard is: hoe pak je dat aan in tijden van corona? DE Makelaars heeft hiervoor een slimme oplossing bedacht. Door via WhatsApp te videobellen, leid jij de makelaar rond in jouw huis en ontvang je binnen een paar dagen een waardebepaling in je mailbox.

Het initiatief van DE Makelaars is natuurlijk supergoed bedacht. Maar is dit eigenlijk nog wel een goed moment om je huis te koop te zetten, gezien de toenemende economische onzekerheid? We vragen het aan Marc Majoor van DE Makelaars.

“Het aantal reacties op woningen die nieuw worden aangeboden blijft onverminderd hoog”, vertelt hij. “Dit komt door het nog steeds zeer krappe aanbod. Wel merken we dat er iets minder woningen te koop worden gezet dan voorheen, maar dat is juist gunstig voor mensen die nu wél hun huis te koop zetten. Daarnaast is ook de rente nog steeds extreem laag. Bovendien is en blijft een huis een primaire levensbehoefte. Dat koop je voor de lange termijn, anders dan de aankoop van consumptiegoederen.”

Hieronder legt Marc uit hoe de waardebepaling op afstand in zijn werk gaat (tekst gaat door onder het filmpje).

Van waardebepaling naar bezichtiging

Terug naar de waardebepaling. Stel dat je besluit je huis inderdaad te koop te zetten. Hoe gaat het dan in zijn werk met de bezichtiging? “Die kunnen nog steeds op locatie plaatsvinden, maar wij vragen geïnteresseerden om met maximaal twee personen te komen. Ook schudden we geen handen en houden we 1,5 meter afstand aan.”

Ook nieuwbouw

Wist je trouwens dat DE Makelaars ook regelmatig nieuwbouwhuizen te koop aanbiedt? Dat gaat nu volledig digitaal. Van het bespreken van de opties tot en met het zetten van je handtekening. Slim en veilig! Kijk voor het actuele aanbod op hun website, via de oranje knop hieronder.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Makelaars Jenné | Baars | Jenné. Meer over De Makelaars Jenné | Baars | Jenné ontdekken?

De Makelaars Jenné | Baars | Jenné makelaars

Gesloten09:00 - 17:00

Schoutenhoek 40, Zoetermeer

Bekijk meer:makelaars

Lees ook:

Marianne Zoetermeer

“Bij de verkoop van een woning komt best wel eens emotie kijken”: Marianne werkt bij een makelaarskantoor

Het kan niet anders dat je de Zoetermeerse Marianne de Kok een keer tegengekomen bent. Allereerst wo...

adv.