Vers van de pers: dit zijn de nieuwste koophuizen in Zoetermeer

Door Marijke Helsloot 11 februari 2019

Wil je dit voorjaar kunnen genieten van je net nieuw aangelegde tuin of opgepimpte balkon in je nieuwe huis? Dan is het slim om zo snel mogelijk de huizenmarkt af te speuren naar beschikbare koopwoningen in Zoetermeer. Elke week krijgen wij, vers van de pers, het nieuwste aanbod koophuizen in Zoetermeer binnen dat we graag met je delen.

Deze week, in een handig overzicht, de nieuwste koopwoningen in Sweet Lake City.

Salt Lake City

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Belvédèrebos 174

De appartementen aan het Belvédèrebos zijn ruim en centraal gelegen, vlakbij het Stadshart en winkelcentrum Meerzicht. Op de vierde verdieping staat dit leuke appartement te koop dart ruim genoeg is voor minimaal twee personen. Vanaf het balkon heb je vrij en mooi uitzicht op het park en water.

Jachtwerf 3

Koophuizen Zoetermeer
Jachtwerf 3. Foto: Funda

Deze mooi woning in de wijk De Leyens is smaakvol ingericht. Dit komt door de eikenhouten vloer en de gezellige haard in de woonkamer. Wij zijn fan van de badkamer want daar staat wel een heel fijn bad te wachten op een nieuwe eigenaar.

Lees hier de volledige omschrijving van Jachtwerf 3.

Montferland 30

Van deze eengezinswoning in Meerzicht kun je heel snel de sleutel krijgen. Maar dan begint er wel eerst een periode van klussen want het rijtjeshuis heeft wel een opknapbeurtje nodig. Kijk door de kleuren heen en zie de mogelijkheden om van alle kamers, de keuken, badkamer en tuin op het oosten jouw eigen thuis te maken.

Bagijnenwaard 108

Zie je jezelf al zitten met je vrienden aan de bar in de keuken? Dit supergezellige appartement in Meerzicht staat nu te koop. Er zijn drie slaapkamers, een balkon en je hebt een eigen berging en parkeerplek. Als je de deur uitstapt, loop je zo winkelcentrum Meerzicht in.

Schuddebeursstraat 186

Koophuizen Zoetermeer
Schuddebeursstraat. Foto: Funda

Dit koophuis aan de Schuddebeursstraat in Oosterheem valt direct op met zijn gele garage- en voordeur. Je woont op de eerste verdieping en daarboven. Op de begane grond kun je mooi je wasmachine en droger kwijt. We zijn de tel een beetje kwijtgeraakt met het aantal balkons maar volgens ons zijn het er twee en daarnaast is er ook nog een grote tuin. Vanaf de woonkamer heb je gaaf uitzicht over het water en het winkelcentrum.

Lees hier de volledige omschrijving van Schuddebeursstraat 186.

Kadoelerbos 24

Koophuizen Zoetermeer
Kadoelerbos 24. Foto: Funda

Als je aan het Kadoelerbos zou willen wonen, dan moet je snel zijn. Twee eerdere lucky Zoetermeerders zijn je net voor geweest door de aankoop van twee andere appartementen in deze straat. Het voordeel van de woning op nummer 24 is dat de kamers netjes afgewerkt zijn, en waar een mooie badkamer en toiletruimte al in zitten.

Lees hier de volledige omschrijving van Kadoelerbos 24.

Schoenerkade 58

In dit 7 meter breed herenhuis heb je een zee aan ruimte voor al jouw spullen en gezinsleden. Je parkeert je auto gewoon onder de carport. In de woonkamer is een gezellige houtgestookte haard en je hebt een zonnige achtertuin op het zuiden.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.