Opgelet: zondag start de verhuur van 21 nieuwe appartementen voor jongeren

Door Marijke Helsloot 21 maart 2019

Op de hoek van de Saturnusgeel en de Geelgroenlaan in Rokkeveen wordt hard gebouwd aan een appartementencomplex met 21 woningen voor jongeren. Misschien ben je zelf op zoek of ben je voor je dochter, neef of buurjongen op zoek naar een leuke huurwoning. Komende zondag 24 maart gaan de appartementen de verhuur in. Hoe je je kunt inschrijven lees je hier.

Huren Zoetermeer
Colors in Rokkeveen. Foto: De Goede Woning

Jonge starters van 18 tot en met 26 jaar maken met het nieuwbouwproject Colors (kleine) kans op een leuke woonplek. Er komen zowel tweekamer- als driekamerswoningen voor één- en tweepersoonshuishoudens. De huurprijs ligt tussen de 500 en 600 euro, exclusief servicekosten van ongeveer 50 euro. Voordeel is dat de appartementen gasloos zijn dus de woningen zijn zuinig in gebruik vanwege een warmtepomp.

Genieten geblazen

Beneden hebben de appartementen een terras, op de bovenste etages zijn er balkons. Het complex staat vlakbij een klein winkelcentrum waar je je dagelijkse boodschappen kunt doen. En je kunt gaan sporten bij Dekker of in het Burgemeester Hoekstrapark die heel vlakbij zijn.

Belangrijke informatie

De verhuur van de 21 appartementen voor jonge starters begint op zondag 24 maart 20.00 uur. Je kunt je inschrijven via Woonnet Haaglanden. Het inschrijvingstermijn loopt door tot zondag 31 maart 20.00 uur. Dus schrijf je gelijk in als je interesse hebt. Belangrijk te weten is dat je ingeschreven moet staan als woningzoekende en dat je een inschrijfnummer hebt. Als je die nog niet hebt: regel die dan snel. Het huurcontract kun je voor maximaal 5 jaar afsluiten.

Lees ook:

Palenstein Zoetermeer

16.000 woningen erbij in Zoetermeer: volgens deze professor kan dat zo

De woningmarkt kookt over: jongeren, starters, doorstromers en ouderen kunnen bijna geen woning meer...
Huren in Zoetermeer

Dit is waarom er zoveel niet-beschikbare vrije sector huurwoningen op Funda staan

Een beschikbare huurwoning vinden in Zoetermeer is niet zo eenvoudig. Er is nu eenmaal meer vraag da...
Stadskwartier Palenstein Zoetermeer

Zo komt het nieuwe wijk- en winkelcentrum Stadskwartier Palenstein eruit te zien

De komende jaren zul je de wijk Palenstein niet meer herkennen want deze, een van de oudste wijken v...

Meer over

Nieuwbouw Wonen

adv.