Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Online je droomkamer inrichten: dat kan met deze gratis tool

Aangeboden door Roobol 21 september 2020

Als je net een huis hebt gekocht of je huidige woning gaat restylen, is het best lastig om een beeld te krijgen van hoe de kamers eruit gaan zien. Roobol heeft een hele leuke gratis (!) tool gemaakt waarmee je online je droomkamer kunt inrichten: de Woonstudio. Hiermee kun je vloer, gordijnen en behang helemaal op elkaar afstemmen.

Als je de Woonstudio opent, kun je eerst kiezen welke kamer je gaat aanpakken. Wordt het de slaapkamer, woonkamer of toch de keuken? Vervolgens komt het leukste gedeelte: het inrichten van de kamer. Je kunt spelen met het type vloer, de kleur van de gordijnen en kijken wat er gebeurt als je een ander behang op de muur doet. Als je tevreden bent met je ontwerp, kun je maten invoeren en de producten meteen bestellen. Wil je alles liever eerst in het echt bekijken? Dat kan natuurlijk ook! Klik in de Woonstudio op ‘afspraak maken’. Dan kun je meteen wat inplannen met een stylist van Roobol uit Zoetermeer.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Roobol Woonstudio
Foto: Just Justa Fotografie

Werk je ontwerp uit in het experience center

Eenmaal in de winkel liggen de stalen van de items die je hebt uitgekozen voor je klaar, zodat je kunt ervaren hoe ze er in het echt uitzien. De stylist denkt met je mee: hij of zij heeft vaak oplossingen waar je zelf nog niet aan hebt gedacht. Wil je toch nog wat veranderen aan je ontwerp? De winkel in Zoetermeer heeft sinds kort een experience center waar je hieraan verder kunt werken. Als je een afspraak maakt, wordt het ontwerp dat je hebt gemaakt namelijk automatisch doorgestuurd naar de winkel. Terwijl jullie op een comfortabele bank zitten, kun je samen met de stylist vloer, raamdecoratie, kleed en behang verder op elkaar afstemmen. De stalen pak je er meteen bij. Hierdoor krijg je een goed beeld van hoe je nieuwe kamer eruit komt te zien.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Roobol doet de rest

Ben je tevreden met je keuze? Top! Dan is het een kwestie van achterover leunen. De specialisten van Roobol komen alles bij je inmeten. Ook zorgen ze dat de vloer perfect gelegd wordt en de gordijnen worden opgehangen. Zo ben je in één keer klaar! Heb je zin om de Woonstudio zelf te gaan testen? Klik hier en ga meteen aan de slag.


Meer over Roobol ontdekken?

Roobol woonwinkels

Gesloten09:00 - 17:00

Copeliaschouw 20, Zoetermeer

Bekijk meer:woonwinkels

adv.