Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwe keukenzaak in Zoetermeer: ‘Tijdloos, Deens design voor verrassend lage prijzen’

Aangeboden door Kvik Zoetermeer 20 november 2020

Leuk nieuws! Kvik heeft een showroom geopend in het Woonhart in Zoetermeer. Je kunt hier terecht voor een nieuwe keuken, badkamermeubel of garderobekast. Wij namen een kijkje in de gloednieuwe winkel.

Zegt de naam Kvik je iets? Dat zou goed kunnen, want dit Deense keukenbedrijf groeit als kool: de vestiging in Zoetermeer is de twintigste winkel in Nederland. Je vindt hier niet alleen keukens, maar ook badkamermeubels en garderobekasten. De keukenfabrikant staat bekend om Deens design voor een betaalbare prijs in combinatie met persoonlijke service.

De grootste van Nederland

De winkel in Zoetermeer wordt gerund door Gulsen Akdeniz (52). “Dit is de grootste Kvik-locatie van Nederland”, vertelt ze trots. “We hebben namelijk een showroom van maar liefst vijfhonderd vierkante meter.”

Tekst gaat door onder de foto

Gulsen is franchisenemer bij Kvik Zoetermeer. (Foto: indebuurt Zoetermeer)

Deens design

Gulsen vervolgt: “De designs van Kvik zijn tijdloos, smaakvol en betaalbaar. Daardoor passen de designs in uiteenlopende interieurs en zijn ze ook geschikt voor mensen met kleine budgetten. Daarnaast zijn onze producten duurzaam, wat natuurlijk ook erg belangrijk is.”

Gulsen is ook erg blij met de locatie van Kvik Zoetermeer, in het Woonhart. “Deze locatie is perfect bereikbaar en je hebt hier veel ruimte. Dat merk je ook aan de winkel: die is heel ruim opgezet. Daarnaast denk ik dat het voor veel Zoetermeerders fijn is dat wij hier nu zitten. Zoetermeer groeit enorm, er worden veel nieuwe huizen gebouwd. Tegen die mensen wil ik zeggen: ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamermeubel of garderobekast? Kom dan zeker eens bij Kvik kijken!”

Tekst gaat door onder de foto’s

Beeld: Kvik
Beeld: Kvik

(Online) afspraak maken?

Je kunt natuurlijk gewoon even binnenlopen en rustig rondkijken bij Kvik Zoetermeer. Je kunt daarvoor ook een afspraak maken met één van de Kvik-adviseurs. Daarvoor hoef je niet per se naar de winkel toe. Je kunt ook kiezen voor een video-afspraak en op die manier een rondleiding door de winkel krijgen… Terwijl jij nog thuis aan je eigen (keuken)tafel zit. Een afspraak maken kan eenvoudig via de oranje knop hieronder, of bel: 079-3030319.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Kvik Zoetermeer. Meer over Kvik Zoetermeer ontdekken?

Kvik Zoetermeer

Coppeliaschouw 28, Zoetermeer

adv.