Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nog een paar te koop: ontwerp samen met een coach jouw ideale nieuwbouwwoning

Aangeboden door Beumer Garantiemakelaars Utrecht 17 mei 2019

Hoe tof is het als je je eigen huis kunt ontwerpen in samenwerking met een architect, een woon- en een groencoach? Dit kan als je je inschrijft voor een tussen- of hoekeengezinswoning in nieuwbouwproject Nexum. Je kunt jouw ideale indeling, de kleur van de stenen, wel of geen uitbouw of dakkapel en de vorm van de kap helemaal zelf bepalen. Ook leuk: deze eengezinswoningen worden gebouwd volgens het ‘nul-op-de-meter concept’. Dit betekent dat je geen energiekosten hoeft te betalen. Daarnaast heb je met een nul-op-de-meter woning 25.000 euro meer financieringsruimte. De verkoop van dit toffe project is al begonnen maar we hebben goed nieuws: er zijn nog een paar bouwkavels vrij dus wees er snel bij als je op zoek bent naar een nieuwe woonplek in Zoetermeer.

Waarschijnlijk heb je het nooit eerder gedaan maar een eigen woning ontwerpen is wel een hele toffe uitdaging om aan te gaan. Gelukkig krijg je bij het ontwerpen hulp van adviseurs want er komt nogal wat bij kijken bij de ontwerp van een huis. Daarom is er een handig stappenplan bedacht om het jou zo eenvoudig mogelijk te maken.

Helemaal passend bij jou

Allereerst kies je in het aanbod bouwkavels een kavel met plek voor een tussen- of hoekwoning met de door jouw gewenste beukmaat (breedte) . Daarna ga je kijken naar de indeling. Wil je ruime slaapkamers  of liever een grotere badkamer? Geen probleem. Als het past binnen bepaalde eisen kun je het huis zo inrichten als je zelf wilt. Vervolgens ga je kijken of een dakkapel, erker of uitbouw past bij het ontwerp. In het ontwerpproces komt ook de vorm van de kap, de kleur van de bakstenen en de keuze van ramen en deuren aan de orde. Met al deze bouwstenen kom je tot jouw ideale woonplek waar je jaren met plezier kunt gaan wonen.

Geen energiekosten

En dan woon je pakweg een jaar in je nieuwe droompaleis en ontvang je de afrekening van de energieleverancier. Hoe fijn is het dan als blijkt dat je geen kosten hoeft te betalen? De nieuwbouwwoningen Nexum zijn zogenaamde nul-op-de-meter-woningen. Door energiebesparende maatregelen woon je niet alleen met lage lasten maar doe je ook iets goeds terug voor het milieu. In de huizen wordt onder meer balansventilatie aangebracht, zonnepanelen op het dak gelegd, een warmtepomp geïnstalleerd en er is een douchewarmte-terugwinsysteem.

Lees verder onder de foto

Nieuwbouwproject Nexum
Nieuwbouwproject Nexum

Modernste wijk

De hoek- en tussenwoningen komen in een parkachtig gebied te staan aan de rand van de wijk Palenstein. Deze wijk zal de komende jaren de modernste plek van Zoetermeer zijn. De hoogbouwflats worden langzaamaan gesloopt en er komen voornamelijk laagbouwwoningen voor terug. Het winkelcentrum krijgt een metamorfose waardoor je straks in het nieuwste winkelgebied van onze stad boodschappen kunt doen. Naast de Dirk van den Broek zal Aldi ook te vinden zijn op het Croesinckplein.

De laatste woningen!

Er zijn nog een paar nieuwbouwwoningen van het project Nexum beschikbaar. Vanaf 352.000 euro kun jij de eigenaar zijn en heb je de kans jouw ideale woning samen te stellen. En dan kun je trots tijdens je house warming party vertellen dat je de woning helemaal zelf ontworpen hebt. Schrijf je hier in voor een van de laatste woningen van nieuwbouwproject Nexum.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Beumer Garantiemakelaars Utrecht. Meer over Beumer Garantiemakelaars Utrecht ontdekken?

Beumer Garantiemakelaars Utrecht makelaars

Maliebaan 71, Utrecht

Bekijk meer:makelaars

adv.