Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Buitenkans! Er zijn nog enkele ruime nieuwbouwhuizen tegenover het Bentwoud te koop

Aangeboden door ERA Contour 25 april 2020

Altijd al in een ruim huis willen wonen, vlakbij een nieuw, prachtig natuurgebied en met alle voorzieningen vlakbij, van winkels tot en met Randstadrail? Dan is een huis in nieuwbouwproject Weidse Weelde, aan de rand van Oosterheem iets voor jou. Daar start deze zomer de bouw van negentien ruime, energiezuinige huizen. Nog meer goed nieuws: er zijn nog enkele huizen te koop.

De negentien huizen bestaan uit verschillende types, zoals twee-onder-een-kapwoningen herenhuizen en vrijstaande villa’s. Aan ruimte geen gebrek, want alle woningen hebben een woonoppervlakte tussen de 170 en 215 (!) vierkante meter.

Oost west, Oosterheem best

Weidse Weelde staat aan de rand van Oosterheem, tegenover natuurgebied Bentwoud. Je fietst of wandelt zo naar winkelcentrum Oosterheem en de Randstadrail, die je binnen een half uur naar Den Haag of Rotterdam brengt. Binnen een paar minuten ben je op treinstation Lansingerland-Zoetermeer en met de auto op de A12.

Dat veel mensen uit Oosterheem interesse hebben in Weidse Weelde, is dan ook geen verrassing. “Zij weten als geen ander hoe fijn wonen het hier is”, vertelt Christian Hokke van Van Herk Makelaardij.

Jaren ’20-stijl

“Deze huizen onderscheiden zich door de bijzondere Dudokstijl uit de jaren ’20, die je nergens anders in Zoetermeer ziet”, vertelt Christian in (zie ook het filmpje op hun site). Zien hoe dat er in het echt uit ziet? Dan zou je eens een kijkje kunnen nemen in de Abdis Evastraat in Den Haag. Daar heeft de ontwikkelaar van dit project, ERA Contour, al eerder huizen in deze stijl gebouwd.

Beeld: Era Contour
Beeld: Era Contour
Beeld: Era Contour

Thuiswerkplek

Uiteraard zijn er veel mogelijkheden om het huis helemaal naar jouw wensen te laten bouwen. Check bijvoorbeeld de mogelijkheid om de garage om te toveren tot kantoor of praktijk aan huis. Daarmee ben je in één klap voorbereid op een fijne thuiswerkplek, nu en in de toekomst.

Comfortabel én energiezuinig

Wat valt je op als je goed naar de impressie hieronder kijkt? Inderdaad: er is geen radiator of verwarmingsbuis te zien! De huizen zijn namelijk voorzien van een warmtepomp en vloerverwarming door heel het huis. Die houdt alle ruimtes het hele jaar op een fijne temperatuur. Verwarming in de winter, maar ook koeling in de zomer.

Weidse Weelde Zoetermeer - Interieur Type E
Zo kan jouw huis in Weidse Weelde er straks uitzien. Beeld: Era Contour

“Het energiesysteem is standaard inbegrepen in de koopsom”, vult Christian aan. “Er zijn dus geen verborgen kosten, zoals een leasecontract wat je bij sommige andere nieuwbouwprojecten ziet.” Deze vorm van verwarmen en koelen is behalve comfortabel erg energiezuinig, wat een relatief lage energierekening oplevert. Interesse in een nóg lagere energierekening? Je kunt er ook nog voor kiezen om zonnepanelen te nemen.

Hypotheekvoordeel

De energiezuinigheid van de huizen is om nóg een reden interessant: een extra lage hypotheekrente. Nu is de hypotheekrente momenteel al historisch laag, maar er zijn hypotheekverstrekkers die je extra belonen als je een energiezuinig huis hebt. Behoefte aan hypotheekadvies? Speciaal voor Weidse Weelde is een hypotheekadviseur beschikbaar, die precies weet welke hypotheek het beste bij jou past. Informeer ernaar bij Christian.

Interesse?

Wacht niet te lang, want 70% van de huizen is al verkocht. Weten welke huizen er nog beschikbaar zijn? Klik op de oranje knop hieronder. Of neem direct contact op met Christian. Je kunt hem bellen op 06-57602244. Of mail naar zoetermeer[email protected]


Deze bijdrage wordt je aangeboden door ERA Contour. Meer over ERA Contour ontdekken?

ERA Contour

Zilverstraat 39, Zoetermeer

adv.