Lekker zweten in huis? Deze 4 koophuizen hebben een sauna

Door Marijke Helsloot 10 juni 2018

Een keer per week een bezoek aan de sauna is goed voor je gezondheid. Je kunt natuurlijk naar een saunacomplex gaan voor een gezamenlijk potje zweten. Maar hoe fijn zou het zijn als je een zweethut in je eigen huis hebt? Deze leuke woningen in Zoetermeer staan niet alleen te koop, ze hebben óók een eigen privésauna.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Limbahout 42, Rokkeveen

Limbahout 42, Zoetermeer. Foto: Funda

Deze villa aan het Limbahout in Rokkeveen heeft twee luxe badkamers. In het souterrain op de overloop bevindt zich de (gasten)badkamer met douche, wandcloset én sauna. 

De Klerkplan 10, Noordhove

Deze luxe villa aan De Klerkplan in Noordhove heeft niet alleen een sauna op de bovenste etage. Maar ook een jacuzzi onder de veranda in de royale tuin. Zucht, hoe heerlijk is het om een drukke dag in je privésauna uit te zweten en daarna te relaxen in de jacuzzi in de tuin. Nee hoor, wij zijn niet jaloers.

De Klerkplan 10 Zoetermeer
De Klerkplan 10, Zoetermeer. Foto: Funda

Zegwaartseweg 58, Seghwaert-Noord

Deze woning willen wij! De woning uit 1895 aan de Zegwaartseweg staat net te koop. Het knusse en oude woonhuis heeft een zonnige achtertuin aan het water. In de tuin staat een houten schuur met een sauna én een overkapping met jacuzzi!

Zegwaartseweg 58 Zoetermeer
Zegwaartseweg 58, Zoetermeer. Foto: Funda

Kurosawastrook 3, De Leyens

Deze eengezinswoning aan de Kurosawastrook heeft op de eerste etage een badkamer. Op de tweede verdieping is nog een tweede, grote badkamer gebouwd met een douchecabine, een bad én een sauna.

Kurosawastrook 3 Zoetermeer
Kurosawastrook 3, Zoetermeer. Foto: Funda

 

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.