Deze 9 huurwoningen in de vrije sector zijn nu beschikbaar

Door Marijke Helsloot 3 december 2018

De zoektocht naar een huurwoning in Zoetermeer is in deze tijd niet altijd eenvoudig. Elke week maken we een overzicht met woningen in Zoetermeer die, of net te koop staan, of voor de huur in de vrije sector beschikbaar zijn.

Wacht niet te lang met reageren want een ander is je zo voor.

Pagina 1 / 9
⟵ swipe swipe ⟶

Driekant 213

Dit driekamerappartement midden in het Stadshart staat nu helemaal leeg maar je kunt ervoor kiezen de woning gestoffeerd op te leveren. Elke maand betaal je dan een deel voor je nieuwe lamellen, verlichting en laminaatvloer terug.

Noordwaarts 109

Dit leuke driekamerappartement maakt onderdeel uit van een aantal wooncomplexen in het centrum die helemaal opgeknapt zijn. Het appartement heeft een gerenoveerde keuken en nieuw sanitair.

Niemeyerruimte 39

Op zoek naar een tijdelijke huurwoning in Zoetermeer? Deze eengezinswoning in Noordhove staat voor 8 maanden te huur. De woning is gestoffeerd dus je kunt er zo in. En hoe handig: om de twee weken komt de schoonmaker jouw tijdelijk onderkomen weer spik en span maken.

Buitenom 193

Wauw, als je dit kunt betalen, heb je wel een mooi appartement met heel gaaf uitzicht. Op de 24e etage staat dit moderne driekamerappartement te huur. En als je een boodschapje vergeten bent, loop je zo naar beneden want om de hoek is het Stadshart.

Foto: Funda

Europaweg 87D

Het kantoorcomplex Il Classico wordt omgebouwd tot een modern appartementengebouw met verschillende woningen. Deze studio is voorzien van een nieuwe keuken en badkamer, een PVC-vloer en een warmtepomp. Op het gezamenlijk terras kun je een boek lezen.

Eisensteinstrook 10

Huurwoningen Zoetermeer
Google Maps

Deze leuke drive-in woning heeft een garage en een fijne achtertuin. De keuken heeft alle nodige inbouwapparatuur en o ja, er zijn drie slaapkamers en een zolder.

Bekijk hier alle informatie over Eisensteinstrook 10 in Zoetermeer.

Hitchcockstrook 8

Huurwoningen Zoetermeer
Google Maps

In De Leyens staat deze grote, 6-kamer eengezinswoning met woonkamer, keuken met eetgedeelte, 5 slaapkamers en een badkamer met ligbad, toilet en wastafel te huur.

Bekijk hier alle informatie over Hitchcockstrook 8 in Zoetermeer.

Oliver Hardystrook 58

Huurwoningen Zoetermeer
Google Maps

Als je op de Oliver Hardystrook woont, moet je toch de hele dag vrolijk zijn? In deze straat staat een eengezinswoning met 5 slaapkamers te huur. Hier heb je genoeg de ruimte want er zijn drie woonlagen en een grote achtertuin.

Lees hier alle informatie over Oliver Hardystrook 58 in Zoetermeer.

Disneystrook 88

Huurwoningen Zoetermeer
Google Maps

In deze fijne straat in De Leyens staat deze drive in woning met garage te huur. Er is een open keuken met inbouwapparatuur en een ruime badkamer met inloopdouche en tweede toilet.

Lees hier alle informatie over Disneystrook 88 in Zoetermeer

Pagina 1 / 9
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.