12 huizen mét tuin voor 2,5 ton of minder

Door Marijke Helsloot 15 april 2019

De huizenmarkt in Zoetermeer wordt een tikkie rustiger maar toch blijft het lastig om een betaalbare eengezinswoning in Zoetermeer te vinden. Je bent namelijk niet de enige die op zoek is! 

Elke week houden we jou op de hoogte van het nieuwste en leukste aanbod koopwoningen in Zoetermeer. Deze week hebben we twaalf koophuizen gevonden met een vraagprijs onder de 250.000 euro en mét een tuin. Want niets is fijner na een drukke (werk)dag lekker in je tuintje te ontspannen.

Kijk mee met deze 12x Zoetermeerse koophuizen van 250.000 euro of minder, mét een tuin.

Pagina 1 / 12
⟵ swipe swipe ⟶

Karwijakker 6

Deze 4/5 kamerwoning heeft twee verdiepingen, een balkon én een tropische achtertuin. Hier heb je bijna de hele dag de zon want de tuin heeft een ligging op het zuidwesten. En, hoe leuk: er staat een palmboom in!

Reigersblauw 22

Deze tweelaagse woning is goed onderhouden en heeft een diepe achtertuin. Genoeg ruimte dus voor een mooie loungeset, tuintafel en groene struiken en planten.

Velddreef 100

Deze vijfkamerwoning in Seghwaert staat leeg dus je kunt er op korte termijn in. Maar dan heb je wel wat te doen. Vooral de achtertuin is aan een opfrisbeurt toe. Nieuw terras, mooie planten en geurige bloemen fleuren de boel weer op. Maar als het dan af is heb je wel een mooie achtertuin van 12 meter diep.

Kurosawastrook 7

Deze 6-kamer eengezinswoning in de Leyens staat leeg en heeft een opknapbeurt nodig. De achtertuin is niet heel groot maar wel netjes en knus. Achterin staat een handig tuinhuisje om je gereedschap in op te bergen. Het vogelhuis staat ook klaar!

Tomatenakker 10

De eengezinswoning in Seghwaert is een kluswoning. Het staat leeg maar er moet wel wat aan gebeuren. Het leuke aan deze woning is dat het geen recht toe-recht aan huis is. De achtertuin ligt in een driehoek, er is een binnentuin waar je gebruik van kunt maken tegen betaling én je hebt een balkon. Dus genoeg plekken om lekker buien te zitten.

Uienakker 4

Deze koopwoning aan de Uienakker staat leeg en is helemaal opgeknapt. De achtertuin is in driehoekvorm en heeft alleen wat groene planten nodig om er een mooie, groene plek van te maken. Via de dubbel openslaande deuren in de woonkamer stap je zo naar buiten. Je kunt daarnaast gebruik maken van een gezamenlijke binnentuin tegen betaling.

Radijsakker 27

Een groot gezinshuis met 5 kamers. Het is een kluswoning maar dan kun je het wel helemaal maken zoals je zelf wilt. De zonnige achtertuin grenst aan de gezamenlijke binnentuin waar je lekker in het zonnetje kunt gaan zitten.

Zegwaartseweg 58

Deze knusse woning staat al een tijdje te koop. De achtertuin is dé eyecatcher van deze tweelaagse woning met twee slaapkamers. De tuin heeft een vrije ligging aan het water. En daarnaast een overkapping met een sauna en een jacuzzi.

Tarweakker 30

Een nette eengezinswoning in de wijk Seghwaert. Er is een zonnige achtertuin op het zuidwesten en een groot tuinhuis voor je tuinspullen en gereedschap.

Karel Doormanlaan 77

Deze hoekwoning heeft een voor-, zij- én achtertuin. Maar voordat je onderuit kunt liggen op je loungeset is er nog wat werk in dit kluishuis te verrichten. De ruime eengezinswoning staat leeg dus je kunt snel beginnen met klussen.

Jolkade 16

Zowel vanuit de keuken als vanuit de woonkamer kun je in de zonnige achtertuin op het zuidoosten komen. En heel handig: er is een buitenkraan en een vrijstaande berging die voorzien is van elektra. Via het zijpad kun je aan de voorzijde van de zeskamerwoning komen.

Grondelsloot 59

Dit is een gezellige woning! Er is een terras met een overkapping aan de voorzijde, een terras aan de achterzijde en een balkon. Altijd een plek in de zon of in de schaduw te vinden dus.

Pagina 1 / 12
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.