Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lekker doortrappen met Stella Fietsen Zoetermeer: ‘Een waar ontspannend feestje!’

Aangeboden door Stella Fietsen 20 augustus 2018

Je kent het wel: de hele stad doorscheuren op je oude stadsfiets naar je werk en vervolgens eerst een half uur op adem komen achter je bureau. Dan word je vast heel erg blij van deze opkomende fietstrend: de elektrische fiets. Maar waar vind je nou in Zoetermeer zo’n pareltje dat helemaal op jou is afgestemd? Nou gewoon, bij dé fietsgoeroes van Zoetermeer, Stella Fietsen.

De elektrische fietsen van Stella zijn zo gemaakt dat je net zo makkelijk een ommetje naar het Stadshart maakt als langere afstanden naar je werk. Zo is elke dag naar je werk fietsen geen gedoe meer, maar een waar ontspannend feestje.

Stella Fietsen Zoetermeer
Foto: Stella Fietsen Zoetermeer

Ideaal voor in de stad

De elektrische fiets is dus enorm populair aan het worden, ook in Zoetermeer. ‘’Wij zien dat voornamelijk onder forenzen de e-bike populair is. Op een e-bike kun je het drukke autoverkeer in de stad omzeilen, waardoor je vaak sneller op de fiets dan met de auto bent. Het voordeel is dat je met een e-bike niet bezweet aankomt’’, aldus Johan Makaske, woordvoerder Stella Fietsen.

“Het voordeel is dat je met een e-bike niet bezweet aan komt”

In de buurt of aan huis

Nu denk je misschien: ‘Stella Fietsen? Dat is toch zo’n grote landelijke aanbieder, die zitten toch niet in de buurt van Zoetermeer?’ Zeker wel! Stella heeft ruim 38 vestigingen in het land waaronder één in onze eigen mooie stad. Bij Stella’s Fietsenwinkel in Zoetermeer kun je terecht voor persoonlijk advies en voor het maken van een geheel vrijblijvende proefrit op de elektrische fietsen. Hoe handig en lekker dichtbij!

Dus, zit jij al een tijdje te twijfelen of een elektrische fiets iets voor jou is? Probeer het dan gewoon eens uit door een proefrit te maken bij Stella in Zoetermeer óf in je eigen straat. Dagelijks rijden ze met maar liefst 80 bussen door geheel Nederland. Een proefrit op een elektrische fiets in jouw eigen straat is dus zo gepland. Makkelijk toch?! “Een elektrische fiets moet je ervaren voordat je een keuze kunt maken, en daar helpen we je graag bij! Dit kan gemakkelijk in je eigen omgeving, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom in ons E-bike Testcenter in Zoetermeer”, vertellen ze van Stella Fietsen.

“Een elektrische fiets moet je ervaren voordat je een keuze kunt maken”

Stella Fietsen Zoetermeer
Foto: Stella Fietsen Zoetermeer

Uitstekende service

Ook staat Stella bekend om haar unieke landelijke service aan huis of op het werk. Dus doet je motor helemaal niets meer of staat je band plat? Dan kun je terecht in het Stella Servicecenter in Zoetermeer óf je laat het team gewoon naar je toekomen. Het maakt niet uit waar je bent, thuis, op het werk of op je vakantieadres in Nederland. Leuk weetje: De eerste servicebeurt is geheel gratis en de voorrijkosten betalen zij ook.

Waarom nog meer?

Is er nog meer om blij van te worden? O jawel. Want we kunnen wel leuk vertellen waarom je écht blij wordt van een elektrische fiets van Stella, maar dan wil je natuurlijk ook bewijs hebben. Komt dat even goed uit, de elektrische fietsen van Stella zijn namelijk al meerdere jaren op rij tot de beste e-bikes van Nederland uitgeroepen. De fietsen van Stella komen in diverse testen uit de bus als dé beste elektrische fiets. Zo is de Stella Copenhague Light bekroond tot ‘Beste Koop’ bij de AD Fietstest van 2018 met een dikke 8.

De AD Fietstest is een consumententest, voor en door consumenten. Het oordeel is dan ook eerlijk, transparant en onafhankelijk. Niet alleen de consumenten, maar ook de ANWB-leden worden er blij van. Zij maakten vele testritten op meer dan honderd verschillende e-bikes die op dit moment bij de fietsspeciaalzaak in de showroom staan. En je raadt het al, de Stella Livorno Steps werd als ‘Best beoordeeld’ met een 8,2 bij de ANWB Fiets Select van 2018.

Goed om te weten

Wil je nu ook zo’n fietsparel van Stella aanschaffen of heb je hem al lekker binnen, maar heb je nog wat vragen over de desbetreffende fiets? Geen probleem! Doordat het ontwerp en de ontwikkeling van alle Stella e-bikes in eigen huis wordt gedaan, kunnen zij alle (technische) vragen snel beantwoorden. De lijnen zijn dus lekker kort in tegenstelling tot andere aanbieders van elektrische fietsen. Zij hebben hier nog de dealer tussen zitten. Stella laat dus nooit op zich wachten, ze trapt juist lekker door!

Dus: dat wordt lekker door de polders of over de brede fietspaden door de stad fietsen op één van de elektrische Stella fietsen. Stella ziet je graag terug bij Stella’s Fietsenwinkel Zoetermeer.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Stella Fietsen. Meer over Stella Fietsen ontdekken?

Stella Fietsen

fietsenmakers

Gesloten09:30 - 17:00

Van Leeuwenhoeklaan 8, Zoetermeer

Bekijk meer:fietsenmakers

adv.