Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Praxis Zoetermeer Megastore en Tuincentrum organiseert leuke evenementen waar je bij moet zijn

Aangeboden door Praxis Zoetermeer Megastore en Tuincentrum 30 september 2019

Bij Praxis Zoetermeer Megastore en Tuincentrum kun je niet alleen terecht voor handige klusspullen, gereedschap, verf en hout. Nee joh! Je vindt er ook een heel uitgebreid tuincentrum, een afdeling met dierbenodigdheden en mooie woonaccessoires. Ze organiseren zelfs hele leuke activiteiten waar je een boel kunt leren en kunt profiteren van aantrekkelijke acties. De MakersMarkt van Praxis Zoetermeer is daar een goed voorbeeld van.

Niet iedereen weet dat je bij Praxis Zoetermeer Megastore en Tuincentrum voor heel veel dingen op het gebied van je huis en tuin terecht kunt. Winkelmanager Ed de Way van Praxis vertelt: “Niet alle Zoetermeerders en mensen van buiten de stad weten dat wij én een bouwmarkt én een tuincentrum zijn. Hartstikke handig als je materialen nodig hebt om te klussen in huis maar ook in de tuin. En wil je de tuin wat opfleuren dan is er volop keus in bloeiende planten, struiken en bomen. We hebben zelfs een dubbele in- en uitgang om op alle afdelingen te kunnen komen. Zowel via de buitenzijde aan het parkeerterrein als inpandig zijn doorgangen zodat je heel snel van bijvoorbeeld de verfafdeling naar de tuinmeubelen loopt.”

Unieke combi

Praxis Zoetermeer Megastore en Tuincentrum, aan de rand van Oosterheem, vormt een unieke combinatie met een compleet aanbod doe-het-zelf producten voor huis én tuin, voor binnen én buiten. Ideaal dus om onder één dak alle artikelen te vinden en in een keer klaar te zijn. De artikelen kun je aan beide zijden van de megastore afrekenen, dus het maakt niet uit of je bijvoorbeeld met je gereedschap en rollen behang én je nieuwe barbecue bij de kassa in het tuincentrum afrekent. Omdat de entree van de bouwmarkt en van het tuincentrum aan een groot parkeerterrein grenzen, kun je zo je nieuwe aankopen inladen en wegrijden.

Winterklaar Event

Makersworkshop planten terrarium maken en de sanitairtruck van Grohe

In de Praxis Zoetermeer Megastore en Tuincentrum worden toffe evenementen georganiseerd. Zo is er op zaterdag 12 oktober de, bij veel klanten bekende, MakersMarkt die dit jaar het Winterklaar Event heet. Een hele gezellige, maar ook leerzame dag voor zowel mannen als vrouwen. Deze zaterdag zijn er vakspecialisten aanwezig die op het gebied van sfeerverlichting, laminaat, kleuren in je interieur, gereedschappen en groen je kunnen adviseren. Je kunt al je vragen stellen die je wilt. Hartstikke handig en fijn nu oktober woonmaand eraan komt en je misschien zin hebt om wat te veranderen in je huis.

Tijdens het Winterklaar Event zijn er Maakworkshops waaraan je kunt deelnemen. Wat dacht je van een trendy plantenterrarium maken? Helemaal hip en natuurlijk veel leuker als het je eigen ontwerp is dat je met liefde zelf hebt gemaakt. Daarnaast staat er van vrijdag 11 tot en met zondag 13 oktober een truck van Grohe op het parkeerterrein waar je de nieuwste collecties op het gebied van toiletten, kranen en douchesystemen kunt bekijken. En mocht je vragen hebben: de specialisten van Grohe staan deze drie dagen voor je klaar.

We mogen niks verklappen maar…

Houd de Facebookpagina van Praxis Zoetermeer Megastore en Tuincentrum in de gaten want er worden nog veel meer leuke evenementen georganiseerd. We zullen alvast een klein tipje van de sluier geven: houd vrijdagavond 22 november alvast gereserveerd in je agenda want dan vindt de VIP-avond plaats. We verklappen nog niet veel maar het belooft een topavond te worden voor alle VIP’s (en dat ben jij!) met kortingen, workshops, aanbiedingen en een VIP-route waarbij je alvast in kerstsferen komt. Leuk!


Meer over Praxis Zoetermeer Megastore en Tuincentrum ontdekken?

Praxis Zoetermeer Megastore en Tuincentrum bouwmarkten

Gesloten09:00 - 21:00

Olof Palmelaan 13-15, Zoetermeer

Bekijk meer:bouwmarkten

adv.