Hier shop je online een nieuwe fiets die je in de showroom kunt uitproberen

Aangeboden door Fietsuniek.nl

Fietsuniek.nl
Diana op een Bird Bike Foto: Fietsuniek.nl

Ben jij op zoek naar een nieuwe fiets of e-bike en zie jij tussen al die fietsenwinkels het bos niet meer? Snappen we. Kijk eens bij Fietsuniek.nl. Dan kun je op je gemak thuis en online een nieuwe fiets uitzoeken. Wil je ‘m even uitproberen of live zien? Kan hoor, kom je gewoon gezellig naar de showroom in Bleiswijk, net over de grens met Zoetermeer. Ze zitten naast McDonald’s. De koffie staat klaar!

“Online winkelen is fijn, maar wanneer je een fiets koopt wil je er natuurlijk eerst even op rijden”, zegt Diana L’Ami, allround medewerker bij de showroom van Fietsuniek.nl. “Je wilt het materiaal voelen en de fiets van alle kanten bekijken. Daarom hebben we onlangs naast de online shop deze showroom geopend in Bleiswijk. Dat is maar een kwartiertje fietsen van Zoetermeer en vanaf de A12 rij je met de auto zo hier het industrieterrein op.”

Mooie, degelijke merken

Fietsuniek.nl verkoopt gewone fietsen én verschillende soorten e-bikes. “De merken die wij verkopen zijn stuk voor stuk mooie merken die tegen een stootje kunnen”, zegt Diana. “Denk aan Cortina, Popal, Bird Bike, MichaelBlast en Huyser. Van het merk Huyser zijn we Brand-huisdealer. Zij maken degelijke, luxe fietsen van Nederlands design. Het steekt in prijs-kwaliteit boven veel genomineerde merken uit en heeft al veel awards gewonnen. Daar kun je heel wat mooie, lange ritten op maken.”

Lees verder onder de foto >

Fietsuniek.nl
De showroom Foto: Fietsuniek.nl

Spontaan binnen lopen of afspraak maken

“Je bestelt je fiets bij ons online“, gaat Diana verder. “Vervolgens maak je een afspraak via de website, of je belt of appt ons wanneer je wilt weten of we die fiets in de showroom op voorraad hebben staan. Uiteraard mag je ook spontaan binnenlopen tijdens onze openingstijden op woensdag, donderdag en vrijdag. Dan kun je een fiets uitzoeken die we ter plekke voor je kunnen bestellen. Ondertussen drinken we een kop koffie of thee en je kunt mij of mijn collega’s alles vragen.”

Scherpe prijzen

Het bedrijf is onderdeel van een fietsengroothandel die veel fietsen levert aan bedrijven in lease- of koopvorm. Daarom koopt Fietsuniek.nl groot in en vind je vaak superscherpe aanbiedingen. Niet alle fietsen staan overigens in de showroom. Mocht het model dat jij wilt hebben er nu niet zijn, dan kunnen ze het voor je bestellen. Ze vragen daarvoor wel een aanbetaling.

Lees verder onder de foto >

De Michael Blas e-bike Foto: Fietsuniek.nl

Garantie en extra service

“Koop je een fiets bij ons, krijg je twee jaar garantie. Wanneer je niet tevreden bent, of er is iets stuk, kun je via internet contact met ons opnemen”, legt Diana uit. “Dan komt een van onze monteurs bij je langs om te beoordelen wat er aan de hand is en of de reparatie binnen de garantie valt.”

Ook is Fietsuniek aangesloten bij FietsNED fietsreparatie. Vanaf het moment dat je een fiets of e-bike bij Fietsuniek.nl hebt gekocht, ben je verzekerd van de beste fietsservice aan huis en onderweg. FietsNED heeft een eigen werkplaats met professionele fietsenmakers Die hebben verstand van alle merken die fietsuniek.nl verkoopt. Hoe fijn is dat!

Lees verder onder de foto’s >

Uit voorraad leverbaar

Vaak zijn de levertijden van fietsen en e-bikes lang. Hier niet. “Wij kunnen in principe alles uit voorraad leveren”, zegt Diana. “Wanneer je bij ons in de showroom een fiets ziet die je wilt hebben, kun je er waarschijnlijk diezelfde dag nog op rijden. Dat geldt over het algemeen niet voor gepersonaliseerde modellen en speciale maten, maar zelfs dan duurt het bij ons minder lang dan bij andere leveranciers.”

Onderdelen en accessoires

Fietsuniek.nl verkoopt naast al die mooie fietsmerken ook nog negenduizend (!) onderdelen en accessoires. Denk aan banden, remmen, bagagedragers en trappers. Ben je op zoek naar een fietskar, een kinderzitje, acculader, of wil je een mand voor aan je stuur? Hebben ze!

“De meeste onderdelen en accessoires zijn nu nog alleen online te bestellen”, zegt Diana. “Het is de bedoeling dat het assortiment in onze showroom steeds uitgebreider wordt. Hoe fijn is het wanneer je die spullen meteen kunt meepakken wanneer je met je nieuwe fiets ons pand verlaat.”

Lees verder onder de foto >

Foto: Fietsuniek.nl

Check de website en kom langs!

Ben jij benieuwd wat ze allemaal hebben? Kijk dan op de website van Fietsuniek.nl. Wil je graag een afspraak maken? Dan kun je ze bellen of whatsappen op nummer 085-7603703, of je stuurt een mail naar [email protected].

Je kunt hier werken!

Is jouw fiets nog prima, maar zou je wel een nieuwe, toffe baan willen? Dan kun je langskomen en kennismaken met Diana. Fietsuniek.nl zoekt namelijk een medewerker voor de zaterdagen en/of zondagen. ook commerciële scholieren voor in de vakantieperiodes zijn welkom.

Fietsuniek.nl

Briljantstraat 35, 2665 NJ bleiswijk

Nu geopend

Meer informatie

Fietsuniek.nl

Briljantstraat 35, 2665 NJ bleiswijk

Nu geopend

Meer informatie

Meer in deze categorie

Winkelen

Ga naar “Deze zaak opent binnenkort in winkelcentrum Seghwaert”

Deze zaak opent binnenkort in winkelcentrum Seghwaert

Abdull Rhman Zoetermeer
Ga naar “Kantoorboekhandel Gift & Book in Seghwaert gaat dicht: ‘Ik ben heel geëmotioneerd’”

Kantoorboekhandel Gift & Book in Seghwaert gaat dicht: ‘Ik ben heel geëmotioneerd’

Gift & Book Zoetermeer
Ga naar “Sneak peek: zo ziet de nieuwe collectie van IKEA Delft eruit”

Sneak peek: zo ziet de nieuwe collectie van IKEA Delft eruit

Aangeboden door IKEA Delft

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Havaianas slippers vanaf € 14,99”

Havaianas slippers vanaf € 14,99

 • Geldig t/m 21 augustus 2022
Ga naar “Eastpak rugzak vanaf € 14,99”

Eastpak rugzak vanaf € 14,99

 • Geldig t/m 21 augustus 2022
Ga naar “JBL Flip Essential speaker van € 49,99 voor € 29,99”

JBL Flip Essential speaker van € 49,99 voor € 29,99

 • Geldig t/m 21 augustus 2022
Ga naar “Duo rolgordijn € 14,99”

Duo rolgordijn € 14,99

 • Geldig t/m 21 augustus 2022
Ga naar “Dekbedovertrek* vanaf € 11,99”

Dekbedovertrek* vanaf € 11,99

 • Geldig t/m 21 augustus 2022

Vacatures

Ga naar “Service-adviseur / receptionist”

Service-adviseur / receptionist

 • Van der Linden Groep (locatie Zoetermeer)
 • Fulltime
Van der Linden Groep vacature junior service-adviseur-receptionistVan der Linden Groep vacature junior service-adviseur-receptionist

Topper

Ga naar “Financial Controller (32-38 uur) – Bouwhof”

Financial Controller (32-38 uur) – Bouwhof

 • Bouwhof
 • Fulltime/Parttime
Bouwhof Zoetermeer

Agenda

Ga naar “UITfestival”

UITfestival

 • CKC & partners
 • Van 9 sep t/m 10 sep

Topper

Ga naar “Locomotion Reünie”

Locomotion Reünie

 • 24 september 2022
Locomotion Reünie 2019
Ga naar “Halloween”

Halloween

 • Stadshart
 • Van 22 okt t/m 30 okt
Halloween 2018 Zoetermeer
Ga naar “Geuzendag / Geuzenwandeling Zoetermeer”

Geuzendag / Geuzenwandeling Zoetermeer

 • 25 september 2022
Geuzenloop Zoetermeer
Ga naar “SweetLake Festival Zoetermeer”

SweetLake Festival Zoetermeer

 • 27 augustus 2022
Sweet Lake FestivalSweet Lake Festival