Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Er gaan drie supermarkten open en dit valt er te halen

Door Marijke Helsloot 18 september 2019

Op donderdag 19 september heropenen er zomaar drie supermarkten in onze stad. En bij een heropening is het feest en krijgen we meestal leuke kortingen of cadeautjes. Plan donderdag een rondje supermarkten in Oosterheem in en ga vrijdag en zaterdag naar de Dorpsstraat en haal je gratis extraatjes op.

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Hoogvliet Oosterheem

Zet je wekker wat vroeger en zorg dat de kinderen (en jijzelf!) aangekleed zijn. Als jij een gratis chocoladecake wilt scoren móet je voor 08.00 uur voor de deur staan van Hoogvliet in winkelcentrum Oosterheem. Bij besteding van 15 euro krijgen de eerste 100 klanten de gratis cake.


Meer over Hoogvliet – Oosterheemplein ontdekken?

Hoogvliet – Oosterheemplein supermarkten

Gesloten08:00 - 21:00

Oosterheemplein 480, Zoetermeer

Bekijk meer:supermarkten

Jumbo Oosterheem

We raden aan om donderdagochtend voor 08.00 uur voor de deur klaar te staan want dan scoor je mooi een appeltaartje voor thuis of voor op het werk. Als je tussen 08.00 en 10.00 uur 25 euro besteed aan boodschappen bij de vernieuwde Jumbo in winkelcentrum Oosterheem dan krijg je er één cadeau. Heb je meer boodschappen nodig? Ga dan gewoon twee keer naar binnen ;-).


Meer over Jumbo – Oosterheemplein ontdekken?

Jumbo – Oosterheemplein supermarkten

Gesloten08:00 - 21:00

Oosterheemplein 548, Zoetermeer

Bekijk meer:supermarkten

Ekoplaza

De Natuurwinkel is een paar dagen dicht en opent donderdag 19 september om 08.30 uur als Ekoplaza. De eerste 50 klanten die 25 euro of meer besteden in de voormalige Natuurwinkel krijgen een goedgevulde goodiebag. En dat is nog niet alles. Om de heropening te vieren kunnen klanten vrijdag 20 en zaterdag 21 september terecht voor proeverijen, zoals ijsthee en zuivelproducten en leuke kortingen.


Meer over Ekoplaza ontdekken?

Ekoplaza supermarkten

Gesloten08:30 - 19:00

Pilatusdam 15, Zoetermeer

Bekijk meer:supermarkten
Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen

adv.