Jongerius heeft weer Pietenbollen en heel veel ander Sint-lekkers

Aangeboden door Jongerius Bakker Stadshart 16 november 2018

We waarschuwen je nu alvast. Zodra je de Sinterklaas lekkernijen van Jongerius Bakker eenmaal hebt geproefd, kun je niet meer terug. Of je nu een sneetje Pietenbol, een marsepeinen mandarijn, een brok speculaas met noten of een stuk chocoladeletter neemt: als je alleen al de geur van speculaaskruiden of chocolade hebt geroken, ben je verkocht.

Jongerius Bakker weet wel hoe je Sinterklaas in Zoetermeer moet vieren. Met een ruime keuze aan pepernoten, speculaastaart, pieten bonbons en sint chocolade is jouw sinterklaasfeest dit jaar compleet.

Lees niet alleen ons artikel over deze december-lekkernijen, ga ze vooral proeven. In bijna elk winkelcentrum in Zoetermeer vind je wel een Jongerius Bakker. Let op: vergeet tussen het lezen door niet af en toe te slikken: het water loopt je namelijk in de mond.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Pietenbol

Jongerius Bakker Zoetermeer
Pietenbol

De absolute sint-topper bij Jongerius Bakker is de Pietenbol. Het is gemaakt van kwarkbeslag zodat het beslag lekker fris en luchtig is. Daarna gaat er een mengsel van speculaaskruiden en rozijnen doorheen. De bol wordt gebakken en door de bakkers van Jongerius met z’n bolletje in de romige chocolade gedoopt.

De Pietenbol is heel smaakvol en luchtig en door de krokante chocoladelaag op de bovenkant knisperend verrukkelijk. De Pietenbol blijft een paar dagen goed. Maar wellicht is dat overbodig te benoemen, want waarschijnlijk is die dezelfde dag al op.

Speculaas door dik en dun

Jongerius Bakker Zoetermeer
Speculaas in allerlei soorten, maten en vormen

Als je al die overheerlijke speculaasproducten van Jongerius Bakker bij elkaar ziet, weet je echt niet welke je moet kiezen. Ons advies: probeer ze gewoon allemaal. Trakteer je collega’s of familie terwijl jij ongegeneerd mee kan snoepen.

Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een koek- of taartvariant in speculaas te vinden. Gevulde speculaas, roomboter speculaasstaaf, speculaastaart (groot en een eenpersoons-taartje), kleine speculaasjes en dikke brokken met en zonder noten. De dikke speculaasbrokken zijn dit jaar versierd met hele amandelen en hazelnoten. Lekker voor bij de thee of bij een kop warme chocolademelk.

Lekker en gaaf! Banketstaaf!

Jongerius Bakker Zoetermeer
Roomboter amandelstaaf van Jongerius

Botermalse amandelstaaf met echte banketbakkersspijs en een knapperig bladerdeeg-korstje eromheen. Even oppiepen in de oven of magnetron en dan smaakt ie nog lekkerder.

De roomboter amandelstaaf van Jongerius is een ware traktatie en zorgt voor een waar sinterklaasfeest.

Strooigoed

Jongerius Bakker strooigoed
Strooigoed in alle vormen, maten en smaken

Hoe leuk is het als de kinderen hun schoen hebben gezet en jij royaal met strooigoed in de weer kan gaan en tijdens het strooien mee kan proeven?

Bij Jongerius Bakker heb je de keuze uit chocolade miniletters, marsepeinen figuren, borstplaat, pietenchocolade, kruidnoten, sint-chocolaatjes, pepernoten en luxe chocoladeletters. Deze lekkernijen staan ook leuk op tafel op sinterklaasavond.

Dank u Sinterklaasje, uhm, Jongerius Bakker! :-).


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Jongerius Bakker Stadshart. Meer over Jongerius Bakker Stadshart ontdekken?

Jongerius Bakker Stadshart bakkers

Nu open10:00 - 17:30

Promenade 201, Zoetermeer

Bekijk meer:bakkers

Lees ook:

Chocoladeletters Zoetermeer

Mmm! Dit zijn de lekkerste, luxe chocoladeletters in Zoetermeer

Sinterklaas in Zoetermeer dus chocoladeletters! Neem jij elke dag een klein stukje of eet jij de let...
Intocht Sinterklaas Zoetermeer 2018

Intocht Sinterklaas Stadshart Zoetermeer 2018: dit moet je weten

Sinterklaas komt op zaterdag 17 november aan in het  Stadshart van Zoetermeer. In dit artikel lees j...
<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.