Uit je (olie)bol! Koop voor oud en nieuw de lekkerste bolletjes bij Jongerius Bakker

Aangeboden door Jongerius Bakker 27 december 2018

Als je een oliebol van Jongerius Bakker koopt, zit je goed. De combinatie van structuur, smaak, vulling en vet in dit lekkere bolletje is door het Nederlands Bakkerij Centrum beloond met goud. En dat proef je!

Oliebollen Jongerius Bakker
Oliebollen van Jongerius Bakker, mét champagne

Oud en nieuw is niet compleet zonder de traditionele oliebol. De bakkers van Jongerius Bakker staan al weken achter de frituur om Zoetermeer te voorzien van de lekkerste oliebollen. In het assortiment zijn de traditionele oliebollen met krenten, maar ook de bollen naturel en de o, zo lekkere Monnikenbol met kaneel en suiker op z’n bolletje.

Beignets

Jongerius Bakker Zoetermeer
Appelbeignets van Jongerius Bakker

Jongerius Bakker heeft naast oliebollen ook andere specialiteiten om de laatste dagen van het jaar feestelijk af te sluiten. Denk aan de bekende appelbeignets: ook door het Nederlands Bakkerij Centrum beoordeeld als een topproduct. Een verrassende variant op de appel is de ananasbeignet. Fris en zoet, in een zacht deeg en nóg lekkerder gemaakt door de gele banketbakkersroom. En als je toch bij de winkel bent: neem dan ook een paar appelbollen en Berliner bollen met jam en room mee. Jummie!

Chef oliebollen

Wat is er zo lekker aan de oliebol van Jongerius Bakker? Het geheim is dat ze niet supervet zijn, stevig maar toch zacht en vanwege de frisse vulling. Volgens vele Zoetermeerders gewoon een lekker bolletje. Het oliebollen-plan de campagne start al in september. De chef oliebollen bekijkt de oogst van dat jaar, bakt daarmee de oliebollen en test ze net zolang dat de traditionele smaak en kwaliteit weer bereikt zijn. En als iemand verstand van oliebollen heeft dan is het de chef oliebollen: hij werkt namelijk al 40 jaar bij Jongerius Bakker.

Feestje in de winkel

DE medewerkers van Jongerius Bakker kijken uit naar de feestdagen en de gezelligheid in de winkels. Het is erg druk maar ze maken er gewoon voor zichzelf en voor de klanten een feestje van. De bakkers bakken tussen kerst en oud en nieuw constant door. Op 31 december wordt bekeken hoe hard de oliebollen gaan en kan er in de ochtend nog bijgebakken worden. Na een goeie schoonmaak kunnen ook de bakkers languit op de bank om de jaarwisseling te vieren.

Winkels open op zondag 30 en maandag 31 december

Op zondag 30 december kun je bij de volgende vier winkel van Jongerius Bakker terecht:

  • Oosterheem: 09.00 – 17.00 uur
  • Stadshart: 11.00 – 17.00 uur
  • Noordhove: 11.00 – 16.00 uur
  • Rokkeveen: 10.00 – 15.00 uur

Op maandag 31 december zijn alle Jongerius Bakker winkels geopend van 08.00 tot 17.00 uur. Je kunt er dan ook brood vinden, broodjes en klein gebak, net als in een gewoon weekend.

Zeker zijn van oliebollen? Bestel op tijd!

Op 31 december kun je verwachten dat het heel druk is in de winkels en dat de oliebollen in de vitrines snel uitverkocht zijn. Wees slim en bestel vooraf je beignets, bollen en brood. Zo grijp je niet mis en kun je je familie en vrienden nu al beloven dat jij de lekkerste oliebollen van Zoetermeer met oud en nieuw op tafel hebt staan. De bestelformulieren vind je in de winkels en die kun je tot zaterdag 29 december 17.00 uur inleveren.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Jongerius Bakker. Meer over Jongerius Bakker ontdekken?

Jongerius Bakker bakkers

Industrieweg 8, Zoetermeer

Bekijk meer:bakkers

 

adv.