Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winactie: Laat je ophalen door een chauffeur en ga naar de VIP avond bij Praxis

Aangeboden door Kneppers autobedrijf B.V. 16 november 2019

Deze winactie is helaas verlopen. Houd onze website in de gaten voor nieuwe winacties.

Hoe leuk is dit? Kneppers Autobedrijf heeft in samenwerking met Praxis Zoetermeer een hele toffe winactie bedacht. Op vrijdag 22 november is het namelijk VIP avond bij Praxis en daar kun je een compleet verzorgde avond uit voor winnen. Allereerst haalt een chauffeur van Kneppers, in een gave Honda CR-V, jou en je gezinsleden thuis op. Voor de deur worden jullie afgezet waar de rode loper al uitgerold is. En dat is nog maar het begin…

Kneppers Autobedrijf en Praxis Zoetermeer willen twee Zoetermeerse gezinnen blij maken met deze prijs. Zie je het al voor je? De chauffeur van Kneppers stopt in een gloednieuwe Honda bij jullie voor de deur en je hoeft alleen maar in te stappen. Ieder ander gaat met eigen vervoer richting de Praxis om daar zelf een plek te vinden op het parkeerterrein; jullie stappen voor de deur uit waar winkelmanager Ed de Way van Praxis jullie opwacht met een welkomstdrankje.

Kerstmarkt

Bij Praxis wordt sowieso iedereen als een VIP behandeld, maar met deze prijs word je helemaal in de watten gelegd. Tijdens deze gezellige avond kun je genieten van live muziek, hapjes en drankjes van lokale ondernemers, workshops, demonstraties, een modeshow en meer. En natuurlijk kun je uitgebreid shoppen bij Praxis Zoetermeer, waar je niet alleen een megastore boordevol klusmaterialen hebt maar ook een uitgebreid tuincentrum. Een bezoek aan de kerstmarkt mag uiteraard niet ontbreken.

Verrassing!

Ondertussen worden de hapjes en drankjes aangeboden zodat jullie niks tekort komen. Want deze avond zijn jullie super VIPS’s en dat zullen jullie merken ook. Aan het einde van de VIP avond wacht er een heuse verrassing op jullie want Kneppers Autobedrijf en Praxis Zoetermeer laten jullie natuurlijk niet met lege handen naar huis gaan. De chauffeur van Kneppers staat netjes op jullie te wachten en als het tijd is om naar huis te gaan, hoef je alleen maar met je vingers te knippen. De Honda wordt voorgereden waar je vol en voldaan instapt na een gezellige avond uit. Uiteraard zorgt hij er ook voor dat alle aankopen en verrassingen mee gaan in de kofferbak naar huis.

Zo doe je mee

Wil je kans maken op deze super VIP avond met luxe vervoer in een gave Honda CR-V van Kneppers? Daar hoef je niet heel veel voor te doen. Ga hiervoor naar de Facebookpagina van Praxis Zoetermeer en laat via een bericht weten waarom jij voor dit VIP arrangement in aanmerking zou moeten komen. Alle inzendingen worden beoordeeld en de winnaar bepaald. Deze super VIP avond wordt weggegeven aan twee gezinnen (4 personen per gezin). Dit wil je winnen dus reageer snel!

Proefrit

Wil je de nieuwe Honda CR-V, die gebruikt wordt als VIP vervoer tijdens de VIP avond bij Praxis, zelf eens uittesten? Maak dan een afspraak bij Kneppers Autobedrijf voor een proefrit. In de showroom staan zowel gloednieuwe modellen als occasions die aantrekkelijk geprijsd zijn. Ben je avontuurlijk ingesteld? Dan is deze auto echt iets voor jou.


Meer over Kneppers autobedrijf B.V. ontdekken?

Kneppers autobedrijf B.V. autobedrijven

Gesloten08:15 - 18:00

Rokkeveenseweg Zuid 159, Zoetermeer

Bekijk meer:autobedrijven

Lees ook:

VIP Avond Praxis Magestore Zoetermeer

Hier moet je bij zijn! Deze avond ben je als VIP te gast bij Praxis

Bij Praxis Zoetermeer word je eigenlijk altijd al als VIP behandeld maar op vrijdagavond 22 november...

adv.