Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Voor lekker, betaalbaar eten kun je terecht in het vernieuwde restaurant Hoeve Kromwijk

Aangeboden door Restaurant Hoeve Kromwijk 30 augustus 2019

Restaurant Hoeve Kromwijk, wie kent niet dit sfeervolle restaurant op een mooie locatie aan de rand van Zoetermeer? Waar je heerlijk kunt eten en een feestje kunt vieren. Maar wist je dat het restaurant is vernieuwd met een nieuwe, enthousiaste eigenaar, een supergaaf terras en verruiming van het aanbod? Want je kunt niet alleen heerlijk en betaal uit eten bij Hoeve Kromwijk, je kunt er ook terecht voor koffie met taart, lunch, diner en de borrel. Daar wilden we natuurlijk meer van weten.

Voornamelijk voor diners, feesten en speciale gelegenheden zoals condoleances kon je reserveren bij dit sfeervolle restaurant. Maar de tijden zijn veranderd, net als de wensen van de gasten. Met onder meer verruimde openingstijden, een groter aanbod en een heel gaaf terras is Restaurant Hoeve Kromwijk klaar voor de toekomst. De nieuwe eigenaar Marco Blokland heeft er ontzettend veel zin in. Hij bruist van de nieuwe ideeën want de locatie van dit restaurant is zo uitgebreid waardoor er zóveel mogelijk is. “Ik zou er wel graag een paar hotelkamers bij willen hebben”, verklapt Marco ons alvast.

Culinair én betaalbaar

Culinair genieten voor een betaalbare prijs

Op welke plek in Zoetermeer ben je nu echt een culinaire avond uit en is het eten ook nog eens betaalbaar? Dat kan dus bij Hoeve Kromwijk. Marco vertelt: “Sommige mensen denken dat ons restaurant heel duur is. Maar dat valt dus reuze mee. Je kunt bij ons al jaren genieten van de culinaire creativiteit van chefkok Dennis Bruinzeel en zijn team. We koken op een hoog niveau maar we willen wel dat het betaalbaar blijft. Wat je ook te besteden hebt, bij ons kun je altijd iets vinden op de kaart.”

Chef’s Menu

Want de één wil een hele avond uit zijn en een uitgebreid vijfgangen diner bestellen met bijpassende wijnen. De ander wil gewoon een gerecht van de kaart en een lekker dessert toe. Hoeve Kromwijk biedt voor ieder wat wils. Wil je je een avond laten verrassen of weet je niet wat je moet nemen? Kies dan voor de Chef’s Menu waar je kunt proeven van de culinaire verrassingen van de chefkok. Dennis probeert te werken met lokale en seizoensproducten. Elke week is er een ‘vangst van de dag’ waarvoor hij probeert een exclusief gerecht te bereiden met bijvoorbeeld tarbot of king’s crab. “En elke drie maanden wisselen we de menukaart waardoor we constant vernieuwend blijven en het leuk is om regelmatig bij ons te komen eten”, vult Marco aan.

Lekker lunchen

Hoeve Kromwijk Zoetermeer
Holtkamp croquetten op brood bij Hoeve Kromwijk

Wat nog niet iedereen weet, is dat je ook heerlijk kunt lunchen bij Restaurant Hoeve Kromwijk. De nieuwe eigenaar heeft een modern terras gebouwd waardoor je met mooi uitzicht op het groen kunt genieten van de lunchkaart. Heb je wat te vieren, kies dan voor een uitgebreid 2-, 3- of 4 gangenmenu met, ach ja, waarom ook niet, bijpassende wijnen. Maar ook voor meer eenvoudige lunchgerechten zit je hier helemaal goed. Baquettes met gerookte zalm of vitello tonato, lekker brood met carpaccio of Holtkamp croquetten, clubsandwich of een gezonde salade. Je krijgt een bord vol voor een betaalbare prijs.

Taart en een borrelplank

Vanaf 10.00 uur kun je al bij Hoeve Kromwijk terecht voor koffie en taart. En die taart wil je! Wat dacht je van verse appeltaart, red velvet, citroentaart of huisgebakken madeleines? Leuk om te doen met een vriend of vriendin om bij te kletsen of tijdens een fietstocht want in de buurt vind je de mooiste fietsroutes. Als je rond borreltijd weer op de terugweg bent, ga je gewoon weer naar Hoeve Kromwijk. Op de borrelkaart staan zowel bitterballen als zoutje en andere snacks. Wij raden de borrelplank aan. Daar liggen namelijk de meest heerlijke hapjes zoals huisgesneden vleeswaren en kaas op waar je bijna een maaltijd aan hebt.

Het artikel gaat verder onder de foto’s

Alles kan

Wat je ook wilt eten, vieren of organiseren; bij Restaurant Hoeve Kromwijk kun je zes dagen in de week de hele dag terecht. Van culinaire etentjes tot privédiners, van kraamfeesten tot condoleances en van zakelijke bijeenkomsten tot koffie met taart. De nieuwe eigenaar Marco en zijn team staan klaar om met jou mee te denken aan een geslaagde dag.


Meer over Restaurant Hoeve Kromwijk ontdekken?

Restaurant Hoeve Kromwijk restaurants en horeca

Geopend10:00 - 22:00

Voorweg 133, Zoetermeer

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.