Zoetermeer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vishandel Toet is genomineerd door de Nationale Haringtest 2019

Aangeboden door Scheveningse Vishandel A. Toet 11 juli 2019

Het is feest bij Vishandel Toet in winkelcentrum De Vijverhoek want de Zoetermeerse viszaak is genomineerd  door de Nationale Haringtest 2019. Ze behoren daarmee tot een van de zes finalisten in de provincie Zuid-Holland. Hun klanten, die hun stemmen hiervoor mochten uitbrengen, geven de nieuwe haring van Toet een 9,6.

Supertrots zijn Arie en Yvonne Toet op hun nominatie. Yvonne: “Dankzij het enthousiasme en waardering van onze klanten behoren wij met onze haring tot de finalisten van de Nationale Haringtest. Wij zijn nu in de race voor de titel ‘de lekkerste haring van  Zuid-Holland. We willen onze klanten enorm bedanken voor hun stemmen. We vinden het geweldig dat er zoveel mensen op ons gestemd hebben en onze haring zo weten te waarderen.”

Het artikel gaat verder onder de foto’s.

Arie snijdt vers de nieuwe haring

Lekkere bite

Arie Toet haalt elke ochtend verse vis bij de visafslag in Scheveningen. De haringen keurt hij vooraf zodat hij elke dag kwalitatieve haring kan bieden. “Ik let op de stevigheid en het zoutgehalte. Onze haringen moeten een lekkere bite hebben.”  In zijn viszaak worden de haringen goed schoongemaakt en de graatjes eruit gehaald. “Liefhebbers eten de haring aan de staart”, legt Arie uit. Maar sommigen geven de voorkeur aan stukjes haring om met een vorkje op te eten. En de één wil graag uitjes erbij en de ander met augurk. Voor de klanten die haring mee naar huis nemen, verpakken we de vis met ijsblokjes.”

Onderzoek

Een speciaal onderzoeksbureau zal vrijdag 12 of zaterdag 13 juli langskomen voor een officieel smaakonderzoek en klanten vragen naar hun mening. Op 7 oktober worden de provinciewinnaars bekend gemaakt en hoort Vishandel Toet of zij de lekkerste haring van Zuid-Holland hebben.

Speciale aanbieding

Om de nominatie te vieren, heeft Toet een feestelijke aanbieding bedacht. Normaal gesproken betaal je 2,25 euro per haring. Op vrijdag 12 en zaterdag 13 juli betaal je voor 6 haringen maar 10 euro.

Maaltijden, salades, sushi en meer

Maaltijden, poké bowl, visschotel en sushi

Naast de genomineerde haring kun je ook voor heel veel andere visspecialiteiten terecht bij Vishandel Toet. De vismaaltijden, zoals paella, surf & turf en spaghetti, en de visschotels, komen uit eigen keuken. “Maar we hebben ook sushiboxen en poké bowl met rauwe zalm of tonijn. In de vitrine liggen diverse verse vissoorten en oesters. Kijk eens op onze website“, zegt Yvonne trots, “en kom gezellig een keertje bij ons langs!”


Meer over Scheveningse Vishandel A. Toet ontdekken?

Scheveningse Vishandel A. Toet viswinkels

Vandaag gesloten

Van Stolberglaan 29A, Zoetermeer

Bekijk meer:viswinkels

adv.