Nieuws! Dit Zoetermeerse bedrijf gaat verhuizen

Aangeboden door Autobedrijf Van der Linden Groep 4 april 2019

Wat is jouw vertrouwde adres voor het onderhoud aan je auto? En waar word je het beste geholpen bij de aanschaf van een nieuwe wagen? Bij Van der Linden Groep in Zoetermeer natuurlijk! Vanaf eind 2019 ga je niet meer naar het Zalkerbos voor je favoriete autobedrijf maar naar deze gave locatie.

Autobedrijf Van der Linden Groep zocht indebuurt op voor groot nieuws. Vorige week maandag hebben zij namelijk de eerste paal geslagen voor de nieuwe vestiging aan de Edelgasstraat op bedrijventerrein Lansinghage.

Duurzaam

Waarom verhuizen? De huidige locatie bij het Zalkerbos gaat plaatsmaken voor woningbouw. De nieuwe locatie van de SEAT & Hyundai dealer gaat echter veel beter passen bij het autobedrijf. Iedereen weet dat Van der Linden Groep voorloper is op het gebied van elektrische en waterstof voertuigen. De nieuwe locatie wordt zo ingericht dat ze volledig klaar zijn voor toekomstige ontwikkelingen in de autobranche. En, niet geheel onbelangrijk, het pand wordt duurzaam gebouwd.

Service die je gewend bent

De planning is om het pand eind 2019 te betrekken. In de tussentijd blijf je natuurlijk de goede service krijgen die je gewend bent. Wil je op de hoogte blijven van de updates over de nieuwbouw? Neem dan af-en-toe een kijkje op de website of volg de Facebookpagina van Van der Linden Groep.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Autobedrijf Van der Linden Groep. Meer over Autobedrijf Van der Linden Groep ontdekken?

Autobedrijf Van der Linden Groep autobedrijven

Nu gesloten08:00 - 18:00

Zalkerbos 1, Zoetermeer

Bekijk meer:autobedrijven

adv.